Dobrze, dobrze, dają czas na wypowiedzienie umów u innychDekoder z Dyskiem dopiero w listopadzie![]()
EDIT: ten serwis jest chyba jedynym działającym, puki co inne są przeciążone. Server overloaded - high load (or servicing) in progress.
Dobrze, dobrze, dają czas na wypowiedzienie umów u innychDekoder z Dyskiem dopiero w listopadzie![]()
depesz napisał:media markt, avans, geant itp. - 1500 punktów sprzedaży w sumie, 12 październik - rusza sprzedaż (wersja bez HDD)
Decoder z HDD - od listopada
To jest przykre , ja się nie doczekam. zamęczę ich telefonamichocio napisał:To jeszcze do LISTOPADA mamy czekać?????![]()
tutaj wszystko jest podzielone na "rozdziały"autorus napisał:pod jakim adresem można obejrzec konferencję? Koncówkę obejrzałem ale chciałbym cała od początku.
daniel1602 napisał:To jest przykre , ja się nie doczekam. zamęczę ich telefonamik:
depesz napisał:ensiferum o pakietach wszystko wiadomo, przewiń z 2 strony do tyłu, jakieś pół godziny temu była tu o tym mowa![]()
geowik napisał:No to już chyba czas żeby się tego pozbyć, póki jeszcze znajdą się jacyś naiwni co by to kupili
geowik napisał:No to już chyba czas żeby się tego pozbyć, póki jeszcze znajdą się jacyś naiwni co by to kupili