asoz napisał:(...) Z drugiel strony Kuro lepiej prezentuje się bez głośników.
Kwestia gustu. Dla mnie najlepiej wygląda z bocznymi głośnikami a najbardziej oszpecony jest z głośnikiem dolnym.Lech100 napisał:Dzieki za rade,dokupie dolny.Uwazam rowniez, ze ladniej wyglada bez.
Ilość luminoforu jest większa na pixel w HD Ready, ale znowu w FULL HD pixeli jest więcej - na której matrycy jest więcej luminoforu?Rybul napisał:No z ta jasnoscia,a raczej tym,ze 508 po prostu mocniej swieci,to chyba nie odkrylem nic nowego.508 jest hd ready-pikseli jest mniej wiec sa wieksze,tym samym ilosc luminoforu wieksza co przeklada sie na to ,ze 508 mocniej po prostu swieci(fakt,ze stwierdzenie -jasniejszy- nie jest do konca trafne). (...)
Tutaj pragnę sprostować, że FULL HD to jest tylko i wyłącznie 1080p - 1080i tylko stoi obok FULL HDRybul napisał:A to zalezy
Od rozdzielczosci jaka ustawie na wyjsciu tunera.Jezeli wiem,ze program jest full hd 1080i wlaczam na tunerze 1080i-
Ramzes765 napisał:Dzieki @jtd no to juz mi rozwiales wszystkie watpliwosci a wlasciwie teraz bede mial duza zagwozdke co kupic :hmm: W sumie przyszlosc to HD wiec raczej bede szukal czegos z LCD
jtd napisał:Plazmy nie rzucaja na kolana w HD niestety.