Ale przecież masz dwa piloty i działa wszystko 100 na 100.
Krawędzie... to tak jakby dziecku w domu zaokrąglić ściany , meble ...przecież tam wszędzie są krawędzie.
Jest możliwe załączenie linku do Youtube z prezentacją pilota?Działa po polsku bez problemów.
Wyszukuje z każdej aplikacji, która ma wyszukiwanie głosowe.
Ma wirtualną myszkę - bardzo szybką.
Można wywoływać programy DVBt - np Polsat, czy TVN i wybiera stację na ekran.
Instalując aplikację wyszukiwarki z Google play - obsługuje google głosowo po polski bez żadnych problemów - ze znakami polskimi.
Całość sfilmujemy i załączymy w Youtube.
Paruje się z bluetotha więc pilotem nie musisz kierować nawet w stronę telewizora.
Można wywoływać programy DVBt - np Polsat, czy TVN i wybiera stację na ekran.
Dzisiaj kupiłem pilota głosowego do TCL 55'' P 6046 i był problem z parowaniem według instrukcji dopiero po kilu opcjach załapał,tak jak kolega pisze -OK i COFNIJ.Problem miałem też z pogodą bo były stopnie farenchajta ale już ustawione.Nie wiem czy tylko na C70, ale parowanie odbywa się poprzez wciśnięcie "OK" i "COFNIJ" (strzałka w lewo), a nie "OK" i "OPCJE".
Dzisiaj kupiłem pilota głosowego do TCL 55'' P 6046 i był problem z parowaniem według instrukcji dopiero po kilu opcjach załapał,tak jak kolega pisze -OK i COFNIJ.Problem miałem też z pogodą bo były stopnie farenchajta ale już ustawione.
Jeszcze taka sprawa -po wywołaniu np.youtuba głos jest tylko na telewizorze a podłączony mam dekoder Orange+kino Samsung to słychać osobno jak to podłączyć żeby razem grało.Nie mam pod ręką syna a sam jestem cienki.W telewizorze nie ma za dużo rodzajów wyjść audio.