Mi to wygląda na pomyłkę sklepu, ale trzeba korzystać póki oferta aktualna
To nie pomyłka. Sam wróciłem jakąś godzinkę temu z Saturna z nowym D8000 + Galaxy gratis - cena 8500
Mi to wygląda na pomyłkę sklepu, ale trzeba korzystać póki oferta aktualna
A ile jest par okularów?
Trochę się pomyliłeś w obliczeniach gdyżJa już teraz piwo stawiam. Przywiozłem już z Bydgoszczy UE55D8000 za ogólnie 7000 zł. Zapłaciłem 8500 zł. ale dali Galaxy S II gratis to za 1500 zł. go sprzedam i będzie ogólnie 7000 zł.
O 979 zł. mniej niż najtańsza oferta z neta za UE55D7000.
O 1745 zł. mniej niż najtańsza oferta z neta za UE55D8000 !!!
Many dzięki Qwerty32121
wszystkim podniecającym się serią D8000 (lub D7000) polecam przed zakupem lekturę doświadczeń angielskich klientów Samsung UExxD8000 Owners Thread *Part 6* | AVForums.com - UK Online - Page 2 Samsung D7000 Owners Thread *Part 2* | AVForums.com - UK Online jakość wykonania + edge LED = m a s a k r a. clouding, light bleeding, flashlights, banding. żałuję że nie poczekałem na LG LW980S z full nano LED teraz wieczorami mam gratis "świąteczne ozdóbki" wbudowane w matrycę i widoczne na jednolitym szarym lub ciemnym tle... jakby kilka latarek przystawionych do ramki TV luzowanie śrub obudowy nic nie daje.
Witam, mam ten tv w wersji 46" od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o clouding to przy normalnym oglądaniu jest niewidoczny. Natomiast wieczorem na ciemnym tle, owszem jest, ale tak mały, że trzeba się specjalnie przyjrzeć, żeby go zauważyć. Czytając opinie użytkowników przed kupnem bałem się, tego cloudingu, ale teraz jestem bardzo zadowolony. Dodam, że jest to mój pierwszy tv LCD, więc nie mam porównania z innymi
Teraz się przyjrzałem i przy dolnej krawędzi, bliżej rogów widać to co opisałeś. Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, bo jest ledwo widoczne, więc mi to nie przeszkadza.
Jak ktoś z Państwa jest zainteresowany tym samsungiem 55D8000 to jest możliwość sprowadzenia go z Saturnu warszawskiego(tam zalegają w promocji w 4 salonach) do każdego wybranego innego Saturna w Polsce.
Przyponinam cena 8500 obejmuje telefon Samsung Galaxy II.
DZIWNE BO JESZCZE W NIEDZIELĘ PANI Z INFOLINII GWARANTOWAŁA sprowadzenie Z Saturnów warszawskich do każdego innego tych tv.Niestety obdzwonilem wszystkie sklepy i takiej mozliwosci nie ma a szkoda bo w szczecinskim saturnie zeszly expresowo.
niektóre programy zapisały mi sie automatycznie z nazwą np TVP1 TVP2 EUROS itd
a inne zapisały sie w trybie kanałów np C10 lub S27
Posiadam jeszcze dwa samsungi w domu i jest tam opcja recznego wpisania nazwy programu
Niestety w nowym nabytku nie porafie tego znaleść, czy ktoś mnie pokieruje gdzie tego szukać?