bylem dzis w media oddac tv jako niezgodnosc towaru z umowa i co ???
pelen sukces panowie byli tak cholernie mili dla mnie doslownie szok -
jeszcze nie widzialem tak milego podejscia do klienta pozwolili robic
wszystko rozpakowywac tv jakie chcialem podlaczac plansze testowac
wybierac przydzielil mi 2 pomocnikow co tylko otwierali kartony
podlaczali a ja sobie testowalem i wybieralem z niczym nie bylo problemu
- zrobili wszystko bym byl zadowolony naprawde media markt w szczecinia stawia 5 za obsluge klienta, byli tak uprzejmi ze chyba zaprosilbym ich na obiad do domu - pelna przyjemnosc z zaltwiania takich problemow
i pozdrawiam pana Zbyszka kierownika reklamacji poprostu facet złoto jakby wszyscy tacy byli to każdy by miał banana na ustach.
ogolnie jest w media podstawowa zasada zeby nie podbijac
gwarancji tylko isc do domu sprawdzic tv niczego nie odklejac nie
rozpakowywac i wtedy jak odrazu im przyniesiecie taki tv czy inny sprzet
to wymieniaja bezproblemu tylko trzeba sie zglosic odrazu a nie po 2-3
miesiacach - i nie ma tez problemu z przetestowaniem takiego tv na sklepie tylko trzeba ladnie poprosic czy mozna sprawdzic na planszy testwoej taki tv bo nie chcialoby sie kupowac kota w worku to nie powinno byc problemu.
teraz mam nowiutki tv bez wiekszych wad - delikatne jakies przeswietlenia trzymajace norme i nie drazniace oczu ,zadnych latarek w rogach, chmurek tylko kilka tez malo widoczne - delikatne pasy sa ale to chyba w kazdym mozna spotkac ale prawie nie widoczne naprawde poprawa o 90% jestem w pelni zadowolony - mialem farta bo zostaly im 3 szt na magazynie i dwie byly fatalne ale 3 okazal sie naprawde calkiem dobry wiec go wziolem takze jak kupice nowy tv to sprawdzie go w domu nie odklejajcie niczego zrobcie to wszystko starannie a w razie czego to wyminia na inny.
A i daja nam nowy tv z pudelkiem ale zabieraja zapakowane gadzety typu kable okulary itp. a daja nam nasze rozpakowane elementy ale to chyba nie ma problemu jak mamy dobry tv