oglądasz sobie reklamy a tu nagle...filmnie ma Polsatu :/
oglądasz sobie reklamy a tu nagle...filmnie ma Polsatu :/
Ręcznie nie można.Może ktoś wie i mi podpowie? Jak można na nbox-ie ustawiać ręcznie kanały FTA?
Witam, miałem kupić drugi zestaw Cyfry, ale sprzedawcy nie zaproponowali nic ciekawszego, jeśli chodzi o cenę, ponad to co oferują nowym abonentom (6 lat w Cyfrze to dla nich bez znaczenia). Cóż jak nie to nie. Kupię Nkę. Mam tylko pytanie do użytkowników Nki dotyczące pakietów. MiniFull od Fulla różni się tylko brakiem Cinemaxów i Filmboxów? Warto dopłacić do tego te 21zł, w abonamencie?
I druga kwestia dotyczy dekodera.Brać ten Turbodekoder cokolwiek to znaczy czy zwykły dekoder z nagrywarką.Przy opcji MiniFull to różnica 100zł. w cenie zakupu i nie wiem czy warto brać to Turbo?
zadzwon na partyline dostaniesz -10 zl od abonamentu mini full z takim samym zakresem programow. Jak beda marudzic zapytaj o promocje hollywood albo o promocje dla uzytkownikow innych platform cyfrowych. Daj znac czy wymagali jakis potwierdzen posiadania konkurencyjnej platformy
Co do roznic miedzy pakietami to chyba jeszcze jest roznica w braku ktoregos VOD.
I tak chyba warto brac turbo bo po pierwsze to bedzie soft rozwojowy, mozna na nim nagrywac programy z cyfrowej telewizji naziemnej (po wtyknieciu pendriva z odbiornikiem) i na nim da sie odpalic multiroom (jak go wprowadza)...
witam,
o co chodzi z tym multiroom? może mi ktoś wytłumaczy co to daje. W przyszłym miesiacy wchodzę w n-kę.
Dwa kable antenowe do jednego dekodera, i oba dekodery wpięte do domowej sieci ethernetowej. Drugi dekoder może nie mieć wpiętej żadnej anteny.super, tylko może wiesz jak będzie rozwiązana sprawa połączenia. Chodzi mi o to czy w takim wypadku będą szły dwa kable z anteny do 2 dekoderów czy jeden kabel do 1 dekodera a z drugim bedziemy łaczyć się no właśnie czym drogą radiową?
szkoda miałem nadzieje ze pojawią sie jakieś przystawki do dekoderów które bedą się łaczyć drogą radiową i wystarczy jeden kabel z anteny do jednego dekodera a dalej to już radiem.Dwa kable antenowe do jednego dekodera, i oba dekodery wpięte do domowej sieci ethernetowej. Drugi dekoder może nie mieć wpiętej żadnej anteny.