Mam dokładnie to samo - lekko irytujące.rextytus napisał:Czy u Was też dźwięk leci szybciej niż obraz na TVN.Ale tylko DD nawet 2.0 bo już PCM 48 tylko minimalnie prawie nie do zauważenia?
Mam dokładnie to samo - lekko irytujące.rextytus napisał:Czy u Was też dźwięk leci szybciej niż obraz na TVN.Ale tylko DD nawet 2.0 bo już PCM 48 tylko minimalnie prawie nie do zauważenia?
ja mam zwolniony dżwięk względem obrazu czyli na odwrótPiotor napisał:Mam dokładnie to samo - lekko irytujące.
arragorn napisał:Witam Wszystkich.
Moc sygnału: 85%
jakość sygnału: 55% (poki co nie wiem jak zwiększyć)
Nie udało mi się jedynie znaleść TV4. Jeżeli ktoś wie czy bedzie ten kanał to proszę o info.
Co prawda nie mam pakietu muzycznego ale z ulotki reklamowej "n" wynika że premiera VH1 będzie dopiero w grudniu.sitek napisał:Pytanie do uzytkownikow pakietu muzycznego: CZY MACIE VH1???
dvd-r napisał:TVN ma taki problem nie od dziś - mam to samo na tunerze Ferguson 5018 i Radix - i na n-ce.
a co n-ki:
Najbardziej mnie dobija brak przycisku RES na pilocie, TVN nadal 4:3 - zresztą wszystko jest 4:3.
O której jutro rusza Discovery HD?
Ten program jest dostępny i możesz oglądać bez żadnych dodatkowych opłat podobnie jak inne kanały FTA mimo że są przypisane do płatnych pakietów są dostępne. Przykład nie opłacam pakietu muzycznego a mam Vive, 4funTV, faschion, itv.hojnorek napisał:Witam serdecznie
wyczytałem że w HD jest nadawany jeszcze francuzki program L HD. czy jest on w FTA? czy muszę kupić jakiś pakiet żeby odbierać L HD (w świetle info że trzeba płacić za FTA na Nce)??
Czarny38 napisał:Można ustawiać disec wchodząc w menu następnie żółty guzik, wpisać kod 728, i jesteśmy w ukrytym menu ustawiania anteny.
lukiasz napisał:a ja jeszcze zapytam z innej beczki
jakiego programu telewizyjnego używacie (chodzi o taki w wersji papierowej tele tydzień itp)
tak żeby było jak najwięcej kanałów z eNki?