Tylko jak to zareklamować? Zgłosić do serwisu - tylko po co, żeby odesłali z odpowiedzią, że wszystko jest w porządku?Szybal z całym szacunkiem, ale jak można się przyzwyczaić do takiej "wady" i jednocześnie cały czas zachwalać ten model? Przecież to tak jakbyś np za każdym razem wchodząc do samochodu musiałbyś otwierać i zamykać bagażnik Przecież to ewidentna wada, która nie została usunięta przez producenta
Oled 65cali Philips max 5000zł np.804 poczekamSzybal - w normalnej cenie- czyli za ile ?
Skąd wiesz że nic by nie dało? Nie dowiesz się jak nie zareklamujesz. Jak mogę powiedzieć, że wszystko jest ok jak nie jest. Obraz po włączeniu się jest ciemniejszy o 30% i wraca do normy dopiero po zmianie tryby. Niech ci pokażą że tak nie jest, albo że to jest norma. Ja bym reklamował.
Pana sprawa została skontultowana z inżynierami z działu technicznego, którzy poinformowali, ze telewizor jest sprawny, zgodny ze specyfikacją.
Teraz kupiłem 65oled754. Sen z tym oledowym przykładem Netflix. Ale wszyscy też. .