"TO BYŁ ŚWIETNY TV ALE NIEDOPRACOWANY Z DUŻYMI WADAMI."
Nie był tylko jest ja dalej mam korzystam i nic złego się nie dzieje.
SZYBAL, nic się nie zmieniasz a byłeś moim najwiekszym "wrogiem" na tym poście i zdania nie zmieniasz,napiszę Ci uczciwie i szczerze żeby Ci służył TV do końca świata i jeden dzień dłużej.
JESZCZE RAZ POWTÓRZĘ POWRÓT PHILIPSA DO KONCEPCJI TELEWIZORÓW Z POCZĄTKU DEKADY 2010 (PEŁNY LED Z WYGASZANIEM STREF) BYŁ STRZAŁEM W DZIESIATKĘ, ALE POSZLI PO TANIOŚCI (w 2017) Z MATERIAŁAMI (TP VISION) CO ODBIŁOSIĘ NA JAKOŚCI GOTOWEGO PRODUKTU.
Popatrz ja wróciłem do LG 65C9 po wtopie z modelem 65C7 powiedziałem że nie wpuszcze pod strzechę nic z napisem LG i co i zdradziłem moje kochane SONY, bo kalibracja C9 zmiotła AG9.
A w garażu czeka jeszcze Panasonic 65GZ2000 nówka w kartonie.Nie mam kiedy go wypakować, ale powiem Ci że boję się go wyciągać z kartonu po przeczytaniu w necie tylu testów, boję się że nie odzyskam tych środków wyłożonych na C9 przy ewentualnej sprzedaży.
Natomist do tematu GZ2000 podchodzę w miarę spokojnie , gdyż OLED doszedł do "ściany" i ewentualnie zmiana systemu smart tv przez Panasonic, wywołała by u mnie zaniepokojenie, a do tego TV leży box Xiaomi z androidem.
Licze na cudowny obraz z Pioneera LX-500 na GZ2000.
Podobno MISTRZ kina.
POZDRAWIAM PURYSTÓW OBRAZU.

opcorn: