U mnie nadal przyjemnie może nie jestem czepialski lub mam udany model.
A uważasz, że 6 robaków pod matrycą i odrzucenie reklamacji to jest czepialstwo?U mnie nadal przyjemnie może nie jestem czepialski lub mam udany model.
Co do ustawień poszperaj w tym wątku ale dosyć dawno były podawane ( swoją drogą nie wiem jak możesz oglądać na fabrycznych - u mnie była masakra )
Wyłącz w opcjach easy link i KD nie będzie się załączać przy starcie TV
No wyłączyłem easy link, KD nie załącza się, ale jest to taka partyzantka, bo po włączeniu KD dźwięk z TV nadal idzie, trzeba go ściszyć ręcznie a powinno automatycznie wyłączyć głośniki TV. Poza tym od wczoraj znowu nie działa mi 5.1 tym razem w netflixie, tak samo od siebie przestało, w naziemnej na TVN działa, filmy z dysku sieciowego również a netflix uznał, że muszę zmienić ustawienia z "wielkonakałowe obejście" na "wielokanałowe" i z tym ustawieniem działa. Rozwala mnie ten system, nie wiem jak długo zniosę humory tego TV...
A tak w ogóle to z tego co wyczytałem to ustawienie "wielokanałowe obejście" jest lepsze od "wielokanałowego" czy to obojętne?
Witam panowie mam problem z zestawem Hue.Pierwszy raz jak podłączyłem mostek i żarówki i zacząłem konfigurować na tv było wszystko ok.Następnie odłaczłem mostek od prądu i internetu i chcialem jeszcze raz skonfigurować i jest problem bo w tv w momencie konfiguracji żadna żarówka nie miga i nawet jak ustawie to wogóle nie świeci razem z ambilightem.Wszystko mam powłączane.Czy trzeba coś zrestartować??
Czyli listwa pod tv działa razem z ambilight a reszte światełek też możesz ustawić aby współgrały z ambilight czy tylko świecą stały światłem??
A polecacie jakieś lampy do żarówek hue?? Najlepiej aby lampa była stojąca.