No i sprzedałem 8102... W tygodniu poszukiwania nowego sprzętuMimo, że obraz powrócił do normalności i w miarę jest już OK postanowiłem wystawić TV na sprzedaż. Znajomy zakupił xe9305 i mówiąc krótko - OGIEŃ!. Obraz kolory i PŁYNNOŚĆ na łeb.
Jak przyszedłem do domu to znowu coś mi nie pasowało w moim ustawieniu... To jest już choroba:bober:
A za ile jak to nie tajemnica ?
Dzisiaj przeczytałem w innym temacie, że koledze z 65xe8505 w którym zadomowiły się przecinki wymienili tv na nowy. Technik przyjechał, przywiózł nowy, zabrał stary tv. Można, można. Czekam na ruch philipsa w przecinkowym temacie.
@gustdelf informuj jak się sprawy mają.
Dokładnie. Już o tym pisałem wcześniej. Znajomy również miał i Sony nie robiło żadnych problemów. Natomiast Philips ...... itd.... itd.
To jest jeden z kilku powodów dla których zrezygnowałem z tej marki.
Sprzedałeś przez znane polskie portale aukcyjne, czy gdzieś po znajomościach? Jeżeli to nie tajemnica to za cenę powyżej 5000 zł czy poniżej?![]()
W co teraz celujesz?
OLX w granicach 5000pln, planowany zakup KD-65XF9005
Kupujesz bez gwarancji, bez faktury, od prywatnej osoby , używany ?
https://www.ceneo.pl/60358019 - nowy kosztuje trochę więcej.
Warto ryzykować ?
Dzisiaj przeczytałem w innym temacie, że koledze z sony 65xe8505 w którym zadomowiły się przecinki wymienili tv na nowy. Technik przyjechał, przywiózł nowy, zabrał stary tv. Można, można. Czekam na ruch philipsa w przecinkowym temacie.
@gustdelf informuj jak się sprawy mają.