Już się tak nie podniecaj, każdy ogarnięty wie, ze u ataszka i szybala zawsze wszystko chodzi...
Kolego nie docinaj - jak jest wszystko dobrze to też trzeba pisać - nie tylko jak komuś taśma źle świeci czy Kodi coś nie styka....
Już się tak nie podniecaj, każdy ogarnięty wie, ze u ataszka i szybala zawsze wszystko chodzi...
Nie docinam, tylko stwierdzam po postach,ze przeważnie u Was wszystko cacy.Kolego nie docinaj - jak jest wszystko dobrze to też trzeba pisać - nie tylko jak komuś taśma źle świeci czy Kodi coś nie styka....
Nie docinam, tylko stwierdzam po postach,ze przeważnie u Was wszystko cacy.
Moze mi wyjaśnij, czemu na tym samym tv i sofcie ,co jest u Ciebie i u mnie, działa kodi i odczytuję dysk zewnętrzny?
U mnie caly czas błąd wyskakuje...
Ok nie nakrecaj się tak i tak każdy wie o.co kaman.Jak jest wszystko ok do moich potrzeb to co mam pisać ? Że jest blee i nie dobrze ? Zastanów się !
Co do Kodi to gdzie pisałem że działa dysk zewnętrzny ? Nie używam - nie potrzebuję.
Ok nie nakrecaj się tak i tak każdy wie o.co kaman.
Moj błąd, u szybala działa kodi.
Daruj sobie fanboju i naganiaczu Philipsa.
Hue Go też przełamuje kolory ?
A jaki masz mostek 1 czy 2 generacja okrągły czy kwadratowy?
Czy zrobiłeś aktualizację z smartfona w aplikacji HUE?
Tylko na początku widziałem pozytywy, później czym głębiej w temat tym gorzej. Plama na matrycy, brak detali w ciemnych punktach, hdr to jakiś pseudo hdr, a na początku wszyscy zwalali na netflixa. Wlączcie sobie netflixa na tv z hdr10.Wystarczyla aktualizacja by temat tego tv odżył. Tylko po co te złośliwości / hejt / insynuacje ? Jak ktos jest zadowolony to niech o tym pisze. Jak nikt by nie pisal ze jest szczesliwy z posiadania tego modelu to ktos gotowy pomyslec ze to jest gowniany tv - a tak nie jest! Jestem tu od 15 m-cy i pisalem tu rozne opinie, od zachwytu po narzekania. Temu ma służyć forum! Szanujmy sie wzajemnie. Pozdr.
Czy ktoś miał okazję sprawdzić czy po aktualizacji trzyma tryby-ustawienia obrazu?
Tylko na początku widziałem pozytywy, później czym głębiej w temat tym gorzej. Plama na matrycy, brak detali w ciemnych punktach, hdr to jakiś pseudo hdr, a na początku wszyscy zwalali na netflixa. Wlączcie sobie netflixa na tv z hdr10.
Teraz nie mogę nacieszyć oka nawet dzięki hue. Ciekawe co dalej![]()