Lewy bok TV na samym środku jest delikatnie luźny z minimalną szparą. Natomiast same kanty tv wydaja sie ok.
U mnie z kolei prawy bok ma szparę na środku, ale narazie nic złego się nie dzieje. Może potraktować kropelką?!
Lewy bok TV na samym środku jest delikatnie luźny z minimalną szparą. Natomiast same kanty tv wydaja sie ok.
A tak wygląda walka z wiatrakiem....
Na drugim zdjęciu wspomniany sam ON!
Popukaj dobrze ale delikatnie to spadnie....
Jakie zalecanie ustawienia do grania na ps4 pro, a konkretnie fifa18. Z automatu włącza się tryb hdr i mam wrażenie że ekran jest ciemny.
Jak czytam to wszystko to powiem Wam, że cieszę się, że już nie mam tego TV![]()
Pukałem i nic... Na moje on chodzi nie po matrycy lecz po tej białej części co jest zaraz za ekranem. Tak miałem w Samsungu. Tam rozkrecilem obudowę i przez puk puk zrobiłem im krzywdę ( a były dwa ) no i dostały zawał. Zobaczę efekt latarki zaraz po pracy. Trzeba wierzyć.
Czołem
Aktualizacje:
- ANDROID - jeśli wszystko sterowane jest z poziomu ANDROIDA, to zalecane jest przywracanie ustawień fabrycznych za każdym razem, kiedy soft jest aktualizowany. Taki niestety urok (nieciekawy) androida...
- BACKUP - a próbowaliście może programów typu Titanium Backup? Kiedyś - jeszcze za czasów androida 4.x i 5.x stosowałem toto, aby backup'ować apki i ich dane, a po aktualizacji softu i przywróceniu ustawień fabrycznych odtworzyć apki + ich ustawienia. Działało to całkiem skutecznie. Niestety po aktualizacji do wyższej wersji androida bywały problemy, ale tutaj powyżej bodajże androida w wersji 5.x / 6.x można było włączyć backup automatyczny wszystkich apk/danych po spięciu urządzenia z kontem Google. Testował ktoś Titatnium Backup?
- WERSJE SOFTU - po lekturze informacji podawanych przez Philipsa widzę, że soft jest do całej gamy TV. Na tej podstawie uważam, że może dochodzić do degradacji jednych parametrów na jednym modelu TV, a poprawie w innych i wynikać to może ze zwykłego słabego testowania softu, albo - podobnie jak to w komórkach robią tuzy biznesu - celowe postarzanie/uprzykrzanie życia aby zachęcić do zmiany na 'lepszy/nowszy model'
- HDR - jeśli jest faktycznie tak 'ciemno' jak piszecie, nie ma możliwości sterowania podświetleniem/gammą, to kiepskawo z tym TV i poważnie rozważyć muszę czy się w to pakować. Chyba zamówię dostawę kurierem aby mieć możliwość zwrotu sprzętu...
pekus1982, a czy to na pewno jest robaczek? Hm... czytałeś 'Opowieści o pilocie Pirxie'?Nie ma i znowu jest... nie ma i znowu. Już nie pukam i nie stukam bo mi pixel wyskoczy i dopiero będzie szał. Na chwilę obecną szkodnik jest po środku ekranu jakieś 10cm od góry... chyba opada z sił. Tak jak JA!![]()
pekus1982, a czy to na pewno jest robaczek? Hm... czytałeś 'Opowieści o pilocie Pirxie'?
A na poważnie, to nie zazdroszczę Ci kłopotu.