Po pierwsze
jeśli komuś tv sam z rana koło 4tej sam się uruchamia lub włącza głos w amplitunerze to :
Warto pobrać najnowszą aktualizację i ponownie zainstalować TV ( pomogło dla SEBOL74)
lub
Przywrócić ustawienia fabryczne następnie w ustawieniach zegara przełączyć się z trybu automat na ręczny ( pomogło w moim przypadku - porada infolinii Philips)
Po drugie:
Jeśli chodzi o zrzut ekranu iPhona
Przetestowałem chyba wszystkie apki. Polecam tylko jedną działającą poprawnie:
AirPlay&UPnP
Po trzecie Hue
Dla każdego komu ambi to nie są odpustowe świecidełka - super sprawa. Drugi dzień nie mogę się nacieszyć.
Nie rozgryzłem tylko jednego ustawienia,
Przy stylu śledzenie audio - nie śledzą - może ktoś podpowie czy można to odpalić.
O na zakończenie podsumowanie.
Ten tv mam od końca maja.
Jestem nim zachwycony:
- obraz rewelacja - wciąż jakieś drobne poprawki na różnych źródłach robię - ale generalnie super ( a mecze na canal+ 4k i tvp4k bajka)
- mam odtwarzacz multimedialny 4k na andku i podłączony hdd z filmami. Dlatego przy wyborze tv nie zależało mi na andku. Ale pus8102 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył szybkością andka, kodi. Obecnie odtwarzacz nie jest używany - chyba pójdzie na sprzedaż - hdd z obrazami płyt podłączony mam do tv - wszystko śmiga płynnie.
- zrzuty ekranu apple - a raczej chodziło mi o filmy których mam dużo w telefonie - zrzuca płynnie - wcześnie miałem z tym problem
- netflix oglądam prawie codziennie - jestem bardzo zadowolony - na ziarno nie trafiłem
- współpraca z amplitunerem Yamaha rh-v671 rewelacyjna.
Reasumując - na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony z zakupu - na pewno nie zamieniłbym na inny TV.
Taka inna opinia

- ostatnio sporo negatywnych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk