jakie okulary 3d polecacie do tego telewizora, czy jedne z tanich okularow samsung beda dobrze wspolpracowaly z tym tv ? Chcialbym wydac do 100zl,
Mam te okulary Samsunga 4100 i pomijając kiepskie wykonanie szkieletu (bardzo giętkie zauszniki) są godne polecenia. Obraz wygląda w nich równie dobrze jak w oryginalnych Panasonica (a nawet przez chwilę miałem wrażenie, że lepiej

)
Aha no i weź pod uwagę, że po bokach nie są zabudowane, więc 3D tylko w zaciemnionym pokoju (zresztą jak w każdym przypadku) i że co 150 godzin będziesz musiał wydać aż 2zł na bateryjkę

W saturnie 99,- na allegro za 7 dyszek można wyrwać, 4 razy taniej niż oryginałki. Sam żałuję, że wydałem na nie tyle kasy, mogłem od razu kupić 4 pary, ale miałem obawy czy aby na pewno Samsungi będą dawały radę. Jak się przekonałem - niepotrzebnie.
Pozdrawiam
[edit]
Jeśli nie będziesz przesadzał z jasnością i kontrastem - nie ma obaw. Lekkie powidoki miałem tylko po kilkugodzinnej sesji z grą wyścigową w 3D ale tylko dlatego, że wyświetlały się stałe elementy jak prędkościomierz, czas, liczba okrążeń i dlatego, że obraz w 3D jest chyba z 2 razy jaśniejszy niż podczas nadawania w 2D. Powidoki zniknęły praktycznie odrazu kiedy po sesji wyłączyłem tryb 3D, obraz znacznie się przyciemnił także nie ma opcji żeby zobaczyć jakiekolwiek ślady