wierzę, że się nie zawiodę. Ma wszystko czego potrzebuję... no może ten pilot będzie do zmiany na ten z mikrofonem. Ale raczej to bajer z którego i tak bym nie korzystał. Najważniejszy obraz
Też widzę w nim TV , który ma to co potrzeba na kolejne , mam nadzieję 5 lat .
Napisz proszę choć kilka zdań nawet to co się nie podoba, wiadomo każdy ma inne potrzeby gdzie dla kogoś jedno to wada , a dla innego zaleta
Niestety tego jeszcze nie.
Philips Polska na razie nie dostał w ogóle uwzględniony w dystrybucji tego modelu na ten rok .
Ale walczymy o dodatkowo przydział mam spotkanie w śroidę to dam znać.
Podzielam zdanie. Czekałem na philipsy z hdmi 2.1 bardzo długo... Przez ten czas budżet na tv się zwiększył więc ogólnie dobrze wyszło bo wleciał oled. Ale rok temu prawie kupiłem sony xh90, a wcześniej jeszcze myślałem o TCL qled... Ale dobrze że odczekałem .
Tak, 706 w porównaniu do 806 nie ma Calmana AutoCal, ma 3 stronny ambilight, zamiast 4 stronnego i znacznie prostszy pilot bez mikrofonu. To chyba jedyne różnice.
Jasne, rozumiem. Rzecz w tym, że używając TV również do pracy potrzeba jednak kalibrować go co jakiś czas. Wiadomo coś kiedy ma być dostępny calman na philipsa?