Ok już wszystko sprawdziłem wczoraj. W Media M... wystawili wreszcie i mogłem się pobawić

. Wszystko ładnie hula z dysku zewnętrznego każdy plik od razu odpala , dźwięk jest i DA i DTS.
Obraz - bajka. I kolejne zaskoczenie powłoka antyrefleksyjna świetna, mimo oczojeb....świetlówek odbicia nie rozpraszały jak ma to przy Oled LG. To jest pierwszy Oled w którym nie widzę własnego odbicia przy czerni na ekranie ! Jestem po prostu w szoku

. Kolory bardzo dobre i czerwony to czerwony , nie "buraczkowy" jak w poprzedniej serii. Płynność bardzo dobra. Testowałem filmy 4K , Full HD jaki i podłączoną naziemną , wiadomo w takich marketach sygnał jest podzielony na tyle odbiorników że jakość słaba , ale Philips radzi sobie naprawdę nieźle.
Myślę że do mojego mieszkania TV będzie dobrym wyborem. Polecam wycieczkę i sprawdzenie . Na pewno jest w Arkadii w Wawie.
I od razu napiszę , nikt mi nie zapłacił za takie info, sam czekałem na ten model żeby go wreszcie "pomacać" na żywo , bo sceptycznie podchodzę do oledów, ale chyba jednak wolę tego Philipsa niż LED Sony X94 mimo różnicy 300-400 zł , warto zaryzykować

. Jeśli nie wyjdą jakieś wady fabryczne to jest to spory konkurent dla LG.
Pzdr