U mnie również wszystko ok - netflix, player, yt
Ale numer.
I u mnie pasy się pojawiły na netflixie,ale tylko,gdy wstrzymuję film.

Sprawdź czy u Ciebie jest tak samo.
U mnie również wszystko ok - netflix, player, yt
Ale numer.
I u mnie pasy się pojawiły na netflixie,ale tylko,gdy wstrzymuję film.
Sprawdź czy u Ciebie jest tak samo.
Odpukac wszystko ok. Sprawdzilem przed chwila netflix, puscilem film, zatrzymalem, to samo yt...
Dodam ze tv mial aktualny soft (jak odpalilem tv to sprawdzilem jako jedno z pierwszych czy ma jakks update - byl ten najnowszy), nie mam zadnycu hdmi podpietych, sam tv do sieci, nke zmienialem ustawien obrazu
Jesli wam sie to swieci non stop to raczej wadliwa matryca, jesli okazjonalnie na roznych obrazach to raczej soft
A jaką wersję softu masz? 233.012 czy 233.022
Obawiam się,że puścili aktualizację i po problemach ją wycofali a Ci którzy zaktualizowali tv mają problem![]()
Witam.Podlacze sie pod temat.Mam pytanie.Philips Oled 856.Niech mi ktos powie czy to normalne.Jak siedze sobie na kompie czytam jakies tam wiadomosci na ekranie pojawiaja sie ciemniejsze obszary takie zaciemnienia,widac to bardzo dobrze jak jest biale tło.Te zaciemnienia widac ze pomalu sie rozjasniaja i znikaja.Czy to normalne.Tv zakupiony w poniedzialek wiec ma trzy dni.Nie mowcie mi ze to tak zwane wypalenia czy cos tam.
55 Oled 706 - wersja 233.022 - u mnie bez zadnycg problemow, wygaszacz bez paskow, netflix i yt na wstrzymaniu filmow pelny obraz bez paska, nic dziwnego nie zauwazylem.
Chyba nowszej aktualizacji nie bylo ? Po kupnie raz aktualizowalem do tej wersji
Niestety nic to nie daje a do tego telewizor sam zaczął się włączać. Wyłączyłem wszystkie opcje związane z automatycznym aktualizowaniem ale nic to nie daje. Mam wersje aktualizacji 233.012 i telewizor nie wyszukuje nowej jest komunikat, że to najnowsza.Na stronie philipsa również ta wersja widnieje jako najnowsza od wyjęcia z pudełka była już wgrana.Zobacz w ustawieniach Eco. Może tam jest ustawiony wysoki poziom i tv ci odcina te wejścia, których nie używasz.
Niestety nic to nie daje a do tego telewizor sam zaczął się włączać. Wyłączyłem wszystkie opcje związane z automatycznym aktualizowaniem ale nic to nie daje. Mam wersje aktualizacji 233.012 i telewizor nie wyszukuje nowej jest komunikat, że to najnowsza.Na stronie philipsa również ta wersja widnieje jako najnowsza od wyjęcia z pudełka była już wgrana.
Czyli mam najnowszą czy 233.022 jest nowsza? Już nie wiem co robić czy czekać na aktualizacje z poprawkami czy zwracaćPo wielu, wieeeeelu skargach Philips wycofał najnowszą aktualizację i dlatego nie jest już dostępna. Z zyskiem dla każdego kto nie zdążył jej zainstalować![]()
Czyli mam najnowszą czy 233.022 jest nowsza? Już nie wiem co robić czy czekać na aktualizacje z poprawkami czy zwracać![]()
Czyli mam najnowszą czy 233.022 jest nowsza? Już nie wiem co robić czy czekać na aktualizacje z poprawkami czy zwracać![]()
Po wielu, wieeeeelu skargach Philips wycofał najnowszą aktualizację i dlatego nie jest już dostępna. Z zyskiem dla każdego kto nie zdążył jej zainstalować![]()