U mnie chyba słabo pomaga. W dzień tego w ogóle nie widać więc jak dziś przechodziłem w mediamarkcie koło telewizorów to pokręciłem głową... "co wy bidoki możecie wiedzieć o ledach

"
Musze się przyzwyczaić, moja luba ogląda i mówi, że jest OK, a ja po prostu wolałbym czarny jako szary, bo co mi z tej smoły jak narożniki jaśniejsze...
Ale podkreślam, że czasu na zabawę z telewizorem i jego ustawieniami miałem raczej mało, więc może coś zdziałam jeszcze przez weekend.
Z innych rzeczy przytargałem dziś ps3 i m.in Avatara 3D, tutaj b. miłe zaskoczenie.
Czy ktoś wie jak wygląda wymiana/zwrot/gwarancja/cokolwiek w morele.net, lub innym sklepie? Przyjmują takie sztuki? Najchętniej bym to komuś pokazał kto ma większe doświadczenie by potwierdził, że tak ma być, lub, że "uuu chłopie trafiła się lipa". Strasznie mi się nie chce cokolwiek z tym stołem robić, tj. wozić/pakować/składać etc, więc może problematyczne zwroty mnie utwierdzą, że nie warto tego robić
Eh te dzisiejsze sprzęty
@01:37-2012-12-01
Panowie porozmawiajmy na przykładach, bo domysły domysłami.
Przedmiot badań:
imageshack.us/f/6/62771110.jpg/
Dodam, że na ślizó ustawieniach, na żywo nierównomierność jest bardziej widoczna niż na zdjęciu.
Ustawienia fabryczne - czy tak to ma wyglądać?:fool: