No tak ale z ambilajtem przegrywają wszyscy na razie tylko Philips daje tą przyjemność.
Widzę w stopce że masz 55PFL8008 , jesteś z niego zadowolony pod kątem tych wszystkich uwag o których pisałem wyżej ?
No tak ale z ambilajtem przegrywają wszyscy na razie tylko Philips daje tą przyjemność.
Ja osobiście trafiłem dobrą matrycę,menu jak dla mnie chodzi normalnie,obraz bardzo dobry oczywiście zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony.Widzę w stopce że masz 55PFL8008 , jesteś z niego zadowolony pod kątem tych wszystkich uwag o których pisałem wyżej ?
Ja osobiście trafiłem dobrą matrycę,menu jak dla mnie chodzi normalnie,obraz bardzo dobry oczywiście zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony.
Witam uprzejmie,
Spróbuj może wyłączyć zupełnie z sieci zasilającej telewizor powiedzmy na pół godziny . Następnie włóż
z powrotem wtyk kabla zasilającego od telewizora do gniazdka zasilania sieciowego i załącz telewizor .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Raz zadzialalo. Pochodzil 2 dni i znowu to samo. Ale tym razem juz sie nie chce wlaczyc. Mruga tylko dioda. Nawet nie moge ponownie wgrac sterownikow z pendrive...
ale takie buble wychodza co roku wystarczy poczytac ,myslisz ze w tym bedzie lepiej ? szczegolnie jak wprowadzaja nowe platformy ,a co jest nowe to zawsze niedopracowane i z czasem poprawiane aktualizacjami ale niestety PHILIPS nigdy przez aktualizacje nic konkretnego nie wniosl ,prucz DTS od serii 7xxx
Panowie bardzo dziwna sytuacja , przed chwilką postanowiłem sprawdzić czy jest jakieś nowe oprogramowanie do naszych 8008 i ku mojemu zdziwieniu wersja oprogramowania obecnie dostępna to 000.173.046.000 a ja ściągałem wersję 173.051 i taką mam zainstalowaną ???? Czyżby się pomylili i usunęli wadliwą aktualizację ze strony ????Powiem szczerze że mam nadzieję że coś im się uda wreszcie zrobić poprawnie. Chodzi o to że chciałbym mieć komfort nie myślenia o tym czy softwarowo coś z tv będzie się działo, przy każdym naciśnięciu pilota myśleć.. włączy się czy nie? tak to się zdarza w seriach z 2013r bo cholera Ambilight był zajebisty
Panowie bardzo dziwna sytuacja , przed chwilką postanowiłem sprawdzić czy jest jakieś nowe oprogramowanie do naszych 8008 i ku mojemu zdziwieniu wersja oprogramowania obecnie dostępna to 000.173.046.000 a ja ściągałem wersję 173.051 i taką mam zainstalowaną ???? Czyżby się pomylili i usunęli wadliwą aktualizację ze strony ????
Po aktualizacji zapewne zapomniałeś o ustawieniu w menu by nie wyłączał się z powodu bezczynności. W domyśle ten czas to 120 min. Jeśli zatem przez ten czas nic nie klikałeś (np oglądając długi film) to tv uznaje, ze zasnąłeś i informuje o autowyłączeniu.po ostatniej aktualizacji telewizor kilka razy sam się wyłączał oznajmiając to napisem na ekranie że z 5 min zostanie wyłączony....