Perfect Natural Motion - pięknie poprawia obraz, ale tylko statyczny. Szybko poruszające się obiekty otoczone są artefaktami, blur'em.
Jak klawiatura działa poprawnie jak na youtobe nie działa nikomu??U mnie do kalibracji skorzystałem z podpowiedzi innych użytkowników,smart powolny ale jak do tej pory ani razu nie miałem problemu ze zwiechą,klawiatura działa poprawnie,fakt powinna mieć możliwość podświetlenia.
Czyli do oglądania sportu lepiej wybrać inny telewizor?
No właśnie nie wiem dlaczego w 8007 klawiatura YT działała a w 8008 nie coś przeoczyłem,może byś naświetlił problem byłem pewny ze któraś z kolei aktualizacja naprawi problem ale nic się nie zmienia.Szybal , przecież wiesz że,brak obsługi YT jest związany nie z wadą pilota-klawiatury więc uważam ją za sprawną.Smart i jego ,,bogactwo''w philu to co innego,szkoda....może.....kiedyś.....
Jest na razie tak jak napisałeś ,,kiedyś,jakiś soft,wy się nie martwcie(klienci)
a my wam tego noooo ... kiedyś ''.Nie pamiętam na który wątku koledzy temat przerabiali (500...600....700...8000 ) przeczytałem wszystko więc trudno mi znaleźć odnośnik,generalnie chodziło o wsparcie dla smart w philu.
Witam uprzejmie,
Mówi się już od jesieni 2013 r . na niemieckim blogu , że ma być wsparcie dla Smart TV dla serii 9705 z 2010 r. którego użytkuję . Tęsknie oczekuję , może na wiosnę będzie coś z tego .
Witam,
zapomnij, sprzedaż przede wszystkim.
pozdr.
Mnie skutecznie wyleczył model PFL9664 mogli sporo w nim usprawnić (chociażby wyłączanie ekranu- pierwsze prośby w 2009 roku im zapodałem w ankiecie) przez nowy soft,Witam uprzejmie,
Jestem pogodnego usposobienia , więc myślę , że może firma TP Vision w końcu zadba o swoją reputację u klientów .
Witam uprzejmie,
Jestem pogodnego usposobienia , więc myślę , że może firma TP Vision w końcu zadba o swoją reputację u klientów .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Akurat po przejęciu przez TPVision jakość wzrosła w porównaniu do tej z Philipsów sprzed kilku lat.
Akurat po przejęciu przez TPVision jakość wzrosła w porównaniu do tej z Philipsów sprzed kilku lat.