Czy działa Wam Ipla ??
W pierwszy dzien mi działała, teraz od około 2 dni jak probuje wczytac film to tylko kręci kółkiem i kręci i nic :/
Co ciekawe w drugim pokoju mam Samsunga D7000 i w nim Ipla działa od strzała - nawet ma inny interfejs, sporo nowszy niz w Philipsie, z tego co pamiętam taki interfejs jak obecny w Philipsie był ładnych kilka miesiecy temu w Samsungu...
A co do Ipli, oczywiście możliwość logowania jest ale działała bezpłatna wersja ( z reklamami ) i nagle przestała gdzie na Samsungu w dalszym ciągu działa...
........
Co do teartru, to mi nie przeszkadza ale dziś dzieci zadały pytanie czemu wszystko na tym tv wygląda jakby było zrobione komputerowo
skazany, czemu ??
Zawsze można to wyłaczyc, i nie uzywac, tyle ze płynność Samsunga ( szczególnie materiały SD ) sa lepsze na Samsungu
..........
Nie wiem co masz na myśli pisząc o teatrzyku w plazmach Panasa, ale mnie chodziło o bardzo "komputerowy" wygląd obrazu, takiej cyfrowej animacji choć np w kinie wyglądało to inaczej. Dobrze to widać np w bajkach kiedy np Phill (tegorocznych modeli jeszcze nie widziałem na żywo) stoi obok dowolnej plazmy.Przeciez plazmy Panasonica od zawsze maja efekt teatrzyku wiec jesli w plazmie Ci ten efekt nie przeszkadza to w Philipsie tez go nie zobaczysz, spokojna glowa
Przeciez plazmy Panasonica od zawsze maja efekt teatrzyku wiec jesli w plazmie Ci ten efekt nie przeszkadza to w Philipsie tez go nie zobaczysz, spokojna glowa
podobny problem miałem z Iplą jak miałem po wifi, moze zasieg za słaby ??
Podłaczyłem kablem i Ipla ruszyła ( problem opisywałem wczesniej )