To podaj jeszcze gdzie ją kupić ja uwielbiam testy - przetestuje. W największym sklepie nie ma ?!To ja podam inną moim zdaniem o wiele lepszą ściereczkę "dobry duszek" wręcz idealna do ekranów i nie tylko.
Hej dziękuję za pomoc. Pozdrawiam i właśnie licytuje ściereczki :_)oj oj , allegro się kłania , wpisz "Słoneczna kuchnia" w szukaj i zaznacz "szukaj w tytułach i opisach" i już !!
Albo- Ściereczka scierka szmatka z mikrowłókna ks3232 (892767425) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko jej nie mocz - umyj ręce i wytrzyj w nią i już gotowa do pracy , acha zamów więcej - to jest rewelacja do wszystkiego !!!!
Nie potrzeba żadnych środków i dla tego nie jest to reklamowane bo firmy chemiczne poszłyby z torbami !
Wszystko inne w MM czy innych sklepach już może nie istnieć.
To podaj jeszcze gdzie ją kupić ja uwielbiam testy - przetestuje. W największym sklepie nie ma ?!
Bez chwili wahania 9664 i to że ma WiFi to na samym końcu -są ważniejsze sprawy.Witam. Czytam i czytam o różnych modelach mam już mętlik w głowie. W końcowym postanowieniu wybór padł tylko na te dwa. Jestem ciekawy waszych opinii za które z góry dziękuje.
Cenowo mogę mieć je za:
PHILIPS 42PFL9664H (47000PLN)
PHILIPS 40PFL8664H (43000PLN)
Nie ukrywam, że wolałbym LED'a ale nie mam Wi FI - fajna sprawa...
Pomóżcie rozwiać dylemat.
Pozdrawiam.
Napisał motobartcompany
Witam serdecznie i życzę wesołych świąt.
Stałem się użytkownikiem tego TV . Moja kura 5080 poszła do żyda.
Proszę was o opinię czy to normalne że na jednolitych kolorowych najwięcej widoczne na szarych planszach widać coś w rodzaju ciemniejszych pasów? Nie jestem tu od dziś i w zasadzie to chyba banding. Dawno nie miałem LCD wcześniej same plazmy i sam już nie wiem po za tym, że mam ogromnego doła.
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-12/43278a42.jpg
Dodam, że matryca na ciemnych planszach jest idealnie podświetlona bez żadnej chmurki
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-12/04c9335b.jpg
W codziennym użytkowaniu też to widzę. Najwięcej na meczach piłki nożnej jak kamera się przesuwa.
Co do telewizora to w porównaniu z Pioneerem 5080 i 5090.
Na plus:
-Jakość wykonania.
-Cienka ramka jak i sam telewizor.
- Brak odblasków w matrycy.
- Rewelacyjne głośniki
- multimedia
Na minus:
Jakość obrazu ( czerń w pionku była w porównaniu do philipsa jak noc do dnia. Przy szybkich scenach widać lekkie smużenie zarazem utratę ostrości. Przy włączeniu perfektów czy jak to się zwie... jest straszny teatr i z bliska widać artefelakty. Napisze to tak przy materiale HD w kuro zbierałem szczęke z podłogi. Tutaj takiego efektu nie ma.
hmm, wydaje mi się, że to nie kurz jest powodem problemów.Witam.Na moim philips 9664 również wystąpiły plamy wyglądające jak siniaki.Telewizor kupiłem w listopadzie ubiegłego roku. Obraz był niesamowity z telewizji kablowej jak i dvd przy włączonym PERFECT PIKSEL HD.Telewizor pojechał do serwisu w Radomiu.Odbyło się czyszczenie matrycy.Po trzech tygodniach telewizor był zpowrotem w domu.Telewizor nie ma już tej głębi,ostrości. Wydaje się,że PERFECT PIKSEL HD już nie działa jak wcześniej.Czerń jakby wyblakła.Matryca wydaje się jakby była za bardzo podświetlona.To nie ten obraz co wcześniej.Złożyłem reklamacje do serwisu i na razie czekam na odpowiedż.Co mogło pójść nie tak w wydaje się prostej czynności jak czyszczenie matrycy. Czuje że będzie to droga przez mękę żeby serwis przyznał mi rację ale zobaczymy.Żałuje że czyściłem matryce,plamy nie były aż tak widoczne a obraz przed serwisem był idealny.Konfrontacja dwóch takich samych modeli TV na pewno wykazała by różnicę w obrazie.Może ktoś wie co mogło pójść nie tak przy czyszczeniu matrycy.Pozdrawiam.