Więc chyba się wstrzymam... Ja jeszcze na styczniowym sofcie... :/Tak - 40PFH6550/88![]()
Wysłane z mojego czegośtam przy użyciu Taptalka
Więc chyba się wstrzymam... Ja jeszcze na styczniowym sofcie... :/Tak - 40PFH6550/88![]()
Jesteś pewien? Próbowałem dezaktywować obie opcje sprzętowego wspomagania, bo o tym czytałem gdzieś na tym forum, ale nic to nie dawało.W ustawieniach Kodi 16 wystarczy odznaczyć powierzchniowy MediaCodec w zakładce Akceleracja i upłynniacz się nie włącza.
Wysłane z mojego czegośtam przy użyciu Taptalka
U mnie działa. Z upłynniaczem nie dałbym rady na filmy patrzeć a właśnie obejrzałemJesteś pewien? Próbowałem dezaktywować obie opcje sprzętowego wspomagania, bo o tym czytałem gdzieś na tym forum, ale nic to nie dawało.
Już tłumaczę. Film to film. Od lat kręcony i wyświetlany w pewnym standardzie. A teatr to teatr. Leci raz w tygodniu w TVP. I dopóki nie zostanie zmieniona technika kręcenia filmów to ja ich niczym upłynniać nie zamierzam coby mi Deadpool nie wyglądał jak w noweli brazylijskiej.A ja się zastanawiam dlaczego Wam tak przeszkadza ten uplynniacz. Mój poprzedni tv to stara bańka Philipsa z pixelplus. Juz na tamtym tv był efekt teatru. Teraz nie wyobrażam sobie oglądania tv bez tegoChyba jestem wyjątkiem
![]()
TV teatr zadziała tylko na materiałach 24 klatek na sekundę.
Ta technika obróbki video nie ma żadnego znaczenia dla sygnału z 50 Hz - SAT TV czy DVB-T czy nawet lokalna kablówka.
Video z Bluray Player (BD) i tylko na fimach 24 fps (źródło ) może być nieco lepszy.
Perfect Natural Motion możesz zastosować do każdego sygnału. Zarówno jest widoczny na BluRay jak i DVB-T. Jeżeli ktoś ma ochotę to rówbież Rysio z Klanu może być "jak żywy"TV teatr zadziała tylko na materiałach 24 klatek na sekundę.
Ta technika obróbki video nie ma żadnego znaczenia dla sygnału z 50 Hz - SAT TV czy DVB-T czy nawet lokalna kablówka.
Video z Bluray Player (BD) i tylko na fimach 24 fps (źródło ) może być nieco lepszy.
Po czym poznajecie ze kodi działa w 720?
No jak to jak? Puszczasz film i wskazujesz mu ścieżkę z napisami (bodajże ikonke z filmem z pasku odtwarzania wybierz)Macie jakiś pomysł jak dograc napisy z USB do filmu z bazy exodus? Od razu mówię, że w bazie kodiego nie ma do tego napisów.