W każdym razie ktoś musi za to "zapłacić". Obojętnie w jakiej formie.
No właśnie. Oświadczenie Philipsa jest tutaj kluczowe. Pytanie czy ktoś dostał w euro raty przez internet? Niestety tylko przez internet ważny jest kod rabatowy na 300 zł. Odrzucają mi wniosek i każą iść do salonu. Wiem, że to czysto marketingowa zagrywka, a zależy mi żebym miał możliwość zwrotu do 14 dni, no i cena w necie niższa niż 300 zł. Nie wiem co zrobić żeby te raty przepchnac. W media dostępny tylko 6510.
Coś mi się wydaje ze jak jest rabat w sklepie internetowym to akceptowana jest tylko gotówka. Jak nie ma rabatu to może te raty jakoś przechodza. Irytuje mnie to bardzo, tym bardziej ze w internecie jest max 20 rat, a w stacjonarnym 40. Powalona polityka.
Wgrałem nowe kodi 16 i w kqzdym filmie włącza mi się efekt teatru. Nie da się tego wyłączyć bo jak nacisne na pilocie opcje to wychodzi z filmu do kodi z powrotem. Dodam że efekt teatru jest wyłączony w opcjach. Tez tak macie?
Czy oświadczenie Philipsa w sprawie 3d jest oficjalne,jeśli tak to gdzie mogę je znaleźć?
Oficjalny e-mail do jednego z testerów TV Philips Czy Philips poprawi 3D w zeszłorocznym telewizorze PFK6550? | Obywatel HD
Ludziska wrócił Mój TV z serwisu 3D naprawione![]()
Wiesz co to było i w jaki sposób naprawili...?
Pisze wymiana modułu płyty głównej. Mam kontakt z jednym z testerow tv Philips przed publikacja stanowiska philips ze nie beda tego naprawiac wyslalem tv na serwis w krakowie w celu naprawy usterki 3D i tv wrocil 3d jest miodzio. Oczywiscie zaktualizowany do ostatniej wersji kilka razy reset, kilka razy reset z pradu, ponowna instalacja i 3D nadal dziala wiec pewnie to bylo przyczyna A dodam ze jestem pedantem bo kupilem go glownie do 3D (filmy, xbox 360 szwagra i moje ps4) teraz np na x360 w Blur mozna smialo pograc na pelnym ekranie 2 graczy wczesniej sie nie dalo bo przeplataly sie cienie obydwu samochodow
Być może nie przewidują nowego softu bo wina leży po stronie sprzętu i żadna aktualizacja tego nie naprawi, ale tego już w prost nie powiedzą, a jak już ktoś reklamuje to wtedy wymieniają płytę główna i śmiga.
Panowie, tv Philips trzeba wysyłać do serwisu?
Serwisant nie przyjeżdża na miejsce?
Pewnie wielu z was zaskoczy moje pytanie, ale jak kiedyś miałem LG 42lm640s, i szwankował, to przyjechali na miejsce, wymienili płytę, i po 15 minutach miałem ponownie sprawny tv. Do tego serwisant stwierdził, że w przypadku tv od przekątnej (bodajże)40' serwis przyjeżdża. No chyba, że tyczyło się to tylko tv LG.