LG się nie umywa do Philipsa dużo lepszy mam obraz na swoim PH + ps4 niż na tamym LG a do tego "choinka" z trybem gry robi swoje, fakt ma on wady w oprogramowaniu ale nie deklasuje to PH
Ja poczekam jeszcze do końca listopada i wtedy zacznę działać, nie uśmiecha mi się bawić w pakowanie odsyłanie czekanie itd. dla tego łudzę się trochę że naprawią to jakoś![]()
Mam trochę tak jak Ty. Raz już naprawiali, i obawiam się, że tym razem kolejny raz oddadzą tv, zamiast pieniędzy, więc póki co odwlekam to jak mogę, gdyż na starość nerwowy jestem, a denerwować się nie lubię...Telewizor po wymianie płyty głównej nie miał żadnej zwiechy pilota ani sam się jeszcze nie włączył, więc jestem prawie pewien, że łatwo nie będzie mi go zwrócić.
Na aktualizacje naprawiającą 3d i te ustawienia jakoś nie liczę mocno, choć łudzę się jak Ty... Czytałem jednak w sieci, że po 3 lata się ludzie skarżą, proszą, i softu porządnego nadal nie ma... Błędy podobne i to w telewizorach z najwyższych półek, o wiele droższych niż 6550, szczerze więc wątpię, że nagle naprawią coś w tym modelu :/ Sam napisałem wczoraj kolejnego maila w tej sprawie, gdyż im nas więcej, tym może coś się ruszy, aaale...
Witam.!
Przeglądam ten wątek od jakiegoś czasu bo szukam nowego tv 55'philips 6550 lub sony 55'755c.Mam pytanie czy w ph 6550 ma ktoś podłączone nc+ lub c Polsat przez moduł CI+ czy jest w ogóle taka możliwość?
Witam.!
Przeglądam ten wątek od jakiegoś czasu bo szukam nowego tv 55'philips 6550 lub sony 55'755c.Mam pytanie czy w ph 6550 ma ktoś podłączone nc+ lub c Polsat przez moduł CI+ czy jest w ogóle taka możliwość?
czy po ostatniej aktualizacji udało się komuś uruchomić youtube ?? mam tylko sam dzwiek bez obrazu:/ pfh6510
czy po ostatniej aktualizacji udało się komuś uruchomić youtube ?? mam tylko sam dzwiek bez obrazu:/ pfh6510
I tak za każdym razem gdy chce się odpalić film z USB 3D bo teraz próbuję odpalić film w 3D z USB i czarny ekran ponownie przy przełączeniu w ten tryb jakaś porażka...Tak ale dopiero po zrealizowaniu ponownej reinstalacji sprzętu ale z 3D jeżeli chodzi o youtuba dalej jest bez zmian. Poza tym 3D z usb działą lecz niestety jest duże rozmycie scen które są bezpośrednio za głównymi postaciami czyli drugi plan... nie ma wrażenia głębi... tylko jest rozmycie..
I tak za każdym razem gdy chce się odpalić film z USB 3D bo teraz próbuję odpalić film w 3D z USB i czarny ekran ponownie przy przełączeniu w ten tryb jakaś porażka...
Skąd ściągasz te demka? czy to dedykowane dla philips-a?Sciagnij jakies byle jakie demo 3d wlacz i wylacz i potem od razu zaskoczy ci 3d w filmie w ktorym teraz masz czarny ekran nie wiem czym to jest spowodowane ale jakie kolwiek demo zawsze dziala tak jakby tv nie chcial zalapac 3d
Robię po raz Nty reinstalację telewizora zobaczymy nie wiem o co tu chodzi ale zaczyna mnie to wkurzać.
Faktycznie chyba jestem downem bo nie umiem tego zrobić... pobrałem materiał 3d demo THX i nic gówno się dzieje... telewizor igra z moją cierpliwością a Philips robi z nas debili...
Skąd ściągasz te demka? czy to dedykowane dla philips-a?
Ma ktoś jakieś info od tych popaprańców w Philips odnośnie postępów czy dalej cicho? Ja już sie dziś upominałem w PH i żadnych konkretów jakiś przychlast odebrał
Mam trochę tak jak Ty. Raz już naprawiali, i obawiam się, że tym razem kolejny raz oddadzą tv, zamiast pieniędzy, więc póki co odwlekam to jak mogę, gdyż na starość nerwowy jestem, a denerwować się nie lubię...Telewizor po wymianie płyty głównej nie miał żadnej zwiechy pilota ani sam się jeszcze nie włączył, więc jestem prawie pewien, że łatwo nie będzie mi go zwrócić.
Na aktualizacje naprawiającą 3d i te ustawienia jakoś nie liczę mocno, choć łudzę się jak Ty... Czytałem jednak w sieci, że po 3 lata się ludzie skarżą, proszą, i softu porządnego nadal nie ma... Błędy podobne i to w telewizorach z najwyższych półek, o wiele droższych niż 6550, szczerze więc wątpię, że nagle naprawią coś w tym modelu :/ Sam napisałem wczoraj kolejnego maila w tej sprawie, gdyż im nas więcej, tym może coś się ruszy, aaale...
Bardzo dobrze. Piszcie maile a jak będą nas nadal zlewać to po prostu załóżmy philipsowi pozew zbiorowy!
Moich wpocin na stronie www Philipsa w dziale opinie o produkcie oczywiście również nie zamieścili. Pewnie była zbyt merytoryczna i nie wychwalała ich TV pod niebiosa
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
U mnie działa ale ja mam 6550. Po upgradzie zrób to co zaleca producent czyli wyłączenie kabla zasilającego na dłuższy czas oraz reinstalację telewizora.
A gdzie producent to zaleca?
I czy dzięki temu TV trzyma Ci ustawienia?