Dla mnie wszystko jest ważne , co mi po super czerni i kontraście jak inne rzeczy są na bardzo przeciętnym poziomie , to się odnosi do C835 , czytałem w teście że C845 prezentuje ten sam poziom w przetwarzaniu obrazu co C835 , te telewizory mają za słaby chip żeby cieszyć się tą wysoką rozdzielczością i szczegółowością jaka w 4K , a chyba po to kupuje się telewizor 4K , ze wszystkich telewizorów 4K które miałem do tej pory C835 wypada najgorzej, na tubie są filmiki z gier gdzie ekran jest podzielony na pół , na jednej połowie jest w 1080P a na drugiej w 2160P i tu doskonale widać jak ogromna jest różnica , pomiędzy 1080P a 2160P jak to oglądam na PUS8818 i jak bardzo malutka jak to oglądam na C835 , podłączyłem na kilka godzin PS5 do PUS818 , odpaliłem kilka gier i na Philipsie to wygląda tak jakby ktoś im podrasował grafikę , w porównaniu z tym jak to wygląda na C835, gry 4K nareszcie pokazały swoje prawdziwe oblicze pod względem grafiki. Mini Ledy Samsunga jakby uwzględnić całościowo poszczególne parametry obrazu , są lepsze od PUS8818 , obraz 4K i gry wyglądają na nich super ale i odpowiednio kosztują.