Dziwne, ja mam 43PUS8506 i ułożenia wspólna lista kanałów ulubionych naziemno-satelitarna i gdzieś od stycznia /lutego 2022 samoczynnie wyrzuca z listy kanałów ulubionych naziemno-satelitarnej do samej sat lub naziemnej, a jak się włączy do tego automatyczną aktualizacją listy kanałów, to po kilka razy dziennie potrafi wyrzucić. W grudniu 2021 było jeszcze wszystko w porządku i nie wyrzucało przy włączonej automatycznej aktualizacji listy kanałów, potem w styczniowej czy lutowej aktualizacji popsuto. Philips wie o problemie i go podobno bada, ale już upłynęło półtora roku i nic. Dlatego jadę bez automatycznej aktualizacji listy kanałów sat i naziemnej bo wyrzuci kilka razy w miesiącu, a nie kilka razy dziennie jak ją włączę.Automatyczna aktualizacja kanałów była już włączona fabrycznie, raz tuż po włączeniu pojawił się na dole ekranu
komunkat że lista kanałów została zaktualizowana. Miałem przez pól roku Philipsa 43PUS8506 i nic nie wywalało z listy
ulubionych , ogólnie byłem z niego zadowolony ,dlatego drugi raz zdecydowałem sie na telewizor Philipsa.