Z ciekawości, jeśli nie kłopot, bo już mam to za sobą, mógłbyś sprawdzić o co prosiłem kilkadziesiat stron wcześniej, ale moich postów tu chyba nie widać.... :/To jak powinna wyglądać czerń? Po wyjęciu z pudełka ok czern jest szara, pełna artefaktów ale po zmianie ustawień teraz czerń jest... Hmmm czarna.
Drodzy forumowicze i forumowiczki, to jak ustawić tv 70 cali żeby pozbyć słabej czerni i pikseli, gdy ta czerń przechodzi w 8nne odcienie? Bo same kolory są super.
Witam! Mam 70 cali i też ten problem.Powiedz mi tylko bo próbowałem twoich ustawień i których ty używasz? tych pierwszych czy drugich?Jezeli to głupie pytanie to sorka.Tv jest super ale te czernie.....
ustaw isf (obojętnie który) na ciepły i zrób reset ustawień i podaj oryginalne wartości 2pkt
Witam. Posiadam 50PUS8535/12 od około tygodnia i nie mogę sobie poradzić z płynnością obrazu. Występują przycięcia przy ruchu kamerą. Na wyłączonych ustawieniach ruchu jest to najbardziej widoczne. Najlepiej póki co jest na trybie "Film" chociaż minimalne drgania są w dalszym ciągu widoczne. Najpłynniej to wygląda w trybie "Płynny" jednak tutaj pojawia się rozmazany obraz podczas ruchu. Czy ten problem jest u mnie odosobnionym przypadkiem, czy może ktoś z Was boryka się z podobnym? Pozdrawiam.