Mam dokładnie to samo. Telewizor posiadam od tygodnia i coraz więcej wad kwalifikuje go do zwrócenia. Poprzedni 50PUS7334/12, który niestety skończył z dziurą w ekranie nie miał żadnych wad. Dzisiaj w nocy na nowym 8535 doszło do tego, że na wyłączonym TV zaczął odpalać się jakiś program (sam dźwięk). Musiałem wyjąć wtyczkę z gniazdka, bo nie chciałem walczyć całą noc z "nawiedzonym" TV. Przy okazji jak do niego wstawałem zauważyłem bad piksel i ukośne smugi na jednolitym ciemnym ekranie. Dzisiaj jak przyjdę z pracy będę bliżej się przyglądał i spróbuję zrobić zdjęcia.
U mnie póki co podobnych zachowań brak, ale tak jak pisałem tv posiadam niecały tydzień. Jedyne do czego można się przyczepić to właśnie ta płynność ruchu (na player jest najgorzej - drgania widoczne są nawet przy ruchu twarzą podczas rozmowy). Szkoda mi Androida który działa całkiem szybko i sprawnie i oczywiście Ambilighta który robi niesamowitą robotę. Mam nadzieję że najbliższa aktualizacja naprawi ten błąd z płynnością obrazu.