Ja kupiłem z xkom tydzień temu i mam napisane produkcja styczeń 2023r.Tak tylko że to wszystkie sztuki z wystawy, gadałem z pracownikami w euro i odradzali mi, mimo że normalnie dają gwarancje 2 lata, kurcze może zadzwonię do tego x kom i komputronik i zapytam, oby mi tylko nie wciskali kita, bo te nowy philipsy, te modele serii 8 to nic specjalnego, ta seria 9 z 2020 i 21 była mimo wszystko najlepsza od wielu lat
Chcesz powiedzieć że mogłem dostać telewizor po jakieś konserwacji nie nowy?Oczywiście nie neguję tabliczki z napisem styczeń 2023 ale tak się zastanawiam czy te telewizory mogły być refabrykowane przez Philipsa po prostu jeżeli były modele z takimi czy innymi wadami odesłali do producenta które po prostu doprowadził do stanu zgodnego z opisem .W przypadku tego modelu warto zauważyć że model 65 bardzo szybko zszedł z rynku praktycznie były dostępne modele 55 cali
Dodam że pisałem z konsultantem z xkom przed zakupem i dostałem info ze telewizor nie jest starszy niż 6 miesięcyOczywiście nie neguję tabliczki z napisem styczeń 2023 ale tak się zastanawiam czy te telewizory mogły być refabrykowane przez Philipsa po prostu jeżeli były modele z takimi czy innymi wadami odesłali do producenta które po prostu doprowadził do stanu zgodnego z opisem .W przypadku tego modelu warto zauważyć że model 65 bardzo szybko zszedł z rynku praktycznie były dostępne modele 55 cali
Jak to sprawdzić?Nie sądzę aby robili coś takiego, ale dla pewności możesz sprawdzić jeszcze liczbę przepracowanych godzin...
I który wiersz to ilość przepracowanych godzin?Opcja 4 - Kombinacja klawiszy
Podczas oglądania kanału telewizyjnego naciśnij następująca kombinacje klawiszy na pilocie: "1 2 3 6 5 4" (jeden przycisk na raz, naciśnij wszystkie sześć w podanej kolejności).
Na ekranie wyświetli się menu. Numer modelu znajduje się w pierwszym wierszu.
OH domI który wiersz to ilość przepracowanych godzin?
Po co tak zmyślasz? Najniższa cena tego modelu za egzemplarze pochodzące prosto z magazynu głównego ME była 2999zł w dniu 11 listopada 2022r. Kupioło go wtedy wiele osób i m.in. ja. Później faktycznie zaczęli wysprzedawać egzemplarze z wystawy, ale była już wyraźna informacja, że są dostępne w sklepach lokalnie a nie w magazynie i były nawet w cenie poniżej 2800zł.Najniższa cena jak była na 55' to 3299zł oczywiście mówię o 9206 . Z tego co zobaczyłem ten Philips jest w dwóch miejscach na Allegro jedna sztuka i w tym sklepie co piszesz jest jeszcze w 4 sklepach ME .Nie wydaje mi się żeby wykupywali w innych sklepach i sprzedawali w swoich
Dom 99h, sklep 0OH dom
OS sklep