Dzięki dobry człowieku. Rozwiązało to mój problemSpróbuj wyłączyć kalibrację dźwięku mimi w ustawieniach.
Zostaje pewnie tylko przejściówka....da się coś z tym zrobić???
U mnie tv wisi na ścianie i wsadzenie pendrive bez ściągania telewizora graniczy z cudem
Tu muszę przyznać,że nie popisali się z umiejscowieniem USB w przypadku powieszenia telewizora na ścianie. Koszmar.
A to jest jakiś tv na rynku, co ma usb od spodu ? Bo czegoś tu nie rozumiem
Przyjacielu no, już bez przesady no, każdy ma z boku prawie, to już takie czepianie się byle czego wiesz no nie ma sprzętu, który by każdemu przypasował, zawsze każdy wynajdzie jakiś minus, jest aktualizacja do telewizora, właśnie ściągam na tv bez problemu, bo ktoś pisał że ma problem wcześniej już ktoś zadał to pytanie, ale co się dzieje z 65 calami? Wycofali? Kiedy nowe modele będą? Wrzesień? Ciekawe co nam szykują na ten rok
....ale wracając do tematu mojego pytania. Wie ktoś dlaczego aktualizację w tym roku muszę pobierać z strony Philipsa na pena a nie przychodzą przez internet????
Nie czepiam się .Tylko mówię,że aby wsadzić pendrive to muszę zdjąć telewizor ze ściany. trochę to mało komfortowe. Niestety ten model ma wejscie USB w wnęce a ja mam zawieszony dość blisko ściany.Taki wieszak.
No przestań sobie jaja robić,że nie wsadzisz go do bocznych wejść.
Powiem szczerze że jestem zdziwiony ponieważ swojego jeszcze w ogóle nie aktualizowałem ,tak naprawdę to nawet nie wiem jaka jest u mnie wersja oprogramowania ,Też myślałem że da się przez Internet a nawet pewny byłem .Tak się zapytam czy jest sens aktualizować ,zmienia to coś w tym telewizorze