Jeśli zastosujesz kabel CAT 5 lub kartę 100Mb przy filmach 4K co jakiś czas niestety pojawia się buforowanie. Nie twierdzę, że 9206 właśnie ma taką kartę, czasami wystarczy zmienić kabel na CAT 5e lub 6 i problem znika.
Z tego co mi gość w sklepie mówił to te 450 zł które wychodzi za ten telewizor jest dawane w formie karty podatkowej na następne zakupu w MM, nie że tv wychodzi taniej...?Gdyby ktoś był zainteresowany to w MM 50 zł za każde wydane 500 zł. Cena końcowa spada o dodatkowe 450 zł.
W sumie 4549 zł.
Należy podać kod rabatowy - MisjaSwieta.
Promocja ważna do 13.12.21 do 20:59 lub wyczerpania zapasów.
View attachment 20206
Z tego co mi gość w sklepie mówił to te 450 zł które wychodzi za ten telewizor jest dawane w formie karty podatkowej na następne zakupu w MM, nie że tv wychodzi taniej...?
Edit. Wycofuje się z tego, tak było ale bez tego kodu. Teraz faktycznie jest obniżka na tv 450zł
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Tam na raty wychodzi 4665zł.W eurortv 4999zł:bober: fajne ceny teraz:fool:
Kolego sprawdzałem to i faktycznie tak gra ale jest przebicie dzięku... Tzn różnica między dźwiękiem z tv a z soundbara (w moim przypadku)Po prostu TV stoi u mnie w pokoju, który nie jest żadnym salonem - nie dysponuję soundbarem czy kinem domowym, więc kablem mini jack podłączyłem wieżę hi-fi do wejścia słuchawkowego. Dzięki temu TV i głośniki z hifi działają jednocześnie - TV pozwala oddzielnie regulować poziom obu głośników i bardzo fajnie to działa jak na sprzęt dźwiękowy, który ma około 10 lat.
Tam na raty wychodzi 4665zł.
Nie trzeba tego brać, owszem wiele osób na pepper pisało że im ściemniali że jest tego nie będzie tych rat gratis co jest totalną bzdurą. Trzeba czytać cały regulamin i króciutko z nimi [emoji16]Owszem wychodzi - ale czy nie trzeba "Przedłużenia gwarancji " (tego bezwartościowego kosztownego śmiecia ) kupić ,Chyba wiecie jak kredyty funkcjonują - bank czeka na pieniądze ale odsetki musi zapłacić sklep ,nikt pieniędzy za darmo nie pożyczy ,bank to nie jest instytucja charytatywna
Odpisuje...
Panowie macie w tym tv clouding i pionowe pasy od podświetlenia?
to jak prześle, ktoś swoje ustawienia SD jak i HDR?