witaj, zaakceptuj kontakt do mnie na priv, chciałbym pogadać - też wymieniam TV.Siema. Mam ochotę wymienić TV. W tej chwili jest 70PUS8505. Pytanie jest takie:
Philips 75PML9506 czy TCL75C728? Różnica w cenie jest spora (2 klocki). Nie do końca też łapię różnice w ich ekranach. Philips to miniLED, ale czy QLED? Natomiast TCL to QLED, ale czy miniLED?
widział ktos już jakieś testy tych miniledów philipsa? bo to jakieś poszukiwanie świetego gralla...
philips sam się zamieszał w opisach specyfikacji technicznej tych telewizorów, jedyne zdjęcia to te z materiałów reklamowych itd. trochę to dziwnie wygląda
przypomnij sie PW jak bedzieja jestem niebieski
na róznych materiałach reklamowych sa nawet rózne modele pilotów, nie mówiąc już o tym, że czasem piszą o 60Hz.
To byłoby samobójstwo, więc wątpię.
Witaj,
Możesz napisać z jakiej odległości będziesz oglądać te 75 cali?
Ja też przymierzam się do PML ale jeszcze muszę decyzję podjąć czy 65 lub 75. Może ktoś mógłby podzielić się doświadczeniem czy z odlegl. Ok 3m tak 2.9 dokładnie komfort oglądania będzie ok?
Chodź mi o to, czy obraz nie za duży i zamiast skupiać się na filmie nie będę przewracał oczami na lewo i prawo. Wszelkie uwagi mile widziane.
To byłoby samobójstwo, więc wątpię.
Ja już na 99% zdecydowany na 75PML9636/12, ale właśnie czekam na testy.
Na avforums ludzie zgłaszają taki problem że podświetlenie nie nadąża za obrazem.Co to za problem z wygaszaniem strefowym ? Czym to się objawia ?
Co to za problem z wygaszaniem strefowym ? Czym to się objawia ?