Wątek jest tak , żywy- jak żyje produkt.
Jeśli ktoś ma zapotrzebowanie na bezkompromisową jakośc to kupuje Oled TV .
Dzięki za opinię.
Nie jest ona lepsza niż inne i nie jest gorsza. Ot kolejna.
Są też inni którzy też kupili model i mają swoją opinię , którą zechcieli się również podzielić.
Widać każdy ma inne potrzeby .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ireneusz Polecam Ocena: 5/5 Wystawiono 2 miesiące temu
Najlepszy telewizor w swojej klasie. Doskonały obraz: kontrast, stabilność, czerń. Świetna jakość 4K i obraz z funkcją HDR. Doskonałe rozszerzenie ekranu w postaci Ambilight, który daje dodatkowe doznania przy oglądaniu telewizji. Świetne funkcje smart w postaci Android TV. Wiele dodatkowych App, z których możesz skorzystać bezpośrednio na telewizorze. Świetna połączenia z urządzeniami mobilnymi. Szybko i łatwo możesz rzucić obraz z komórki czy komputera. Świetny dźwięk z soundbaru Bauers&Wilkins. Dużo lepszy niż w przypadku zwykłych telewizorów. Kompletny telewizor pod każdym kątem. Kupujesz go i masz najlepszy obraz i świetny dźwięk w jednym. Nie widziałem do tej pory lepszego telewizora na rynku. Może Philips OLED936 jest w stanie z nim konkurować. Inne firmy się nie umywają. Zdecydowanie polecam.
Zalety
jakość dźwięku
jakość obrazu
łatwość obsługi
wygląd
=============================================================
Długo nie zmienię na nowy
Potwierdzony zakup
Oglądałem dużo telewizorów zanim dokonałem wyboru. Nawet OLED mi nie pasował - za ciemny obraz jak dla mnie. Ten model ma wszystko, czego od telewizora można oczekiwać. Jakość obrazu, dźwięk ( B&W), multimedia i design. Wszystko w najlepszej jakości. Serdecznie polecam.
==============================================================
Tv Philips
Potwierdzony zakup
Jest to mój drugi telewizor tej marki i jestem bardzo zadowolony.
Jak widać każdy ma swoja opinię i też się nią podzielił.
Nie jest ani gorsza ani lepsza od poprzedniej - ot kolejna.
Czy się Ferrari musi podobać każdemu - nie musi.
Jeśli ktoś ma zapotrzebowanie na bezkompromisową jakośc to kupuje Oled TV .
Dzięki za opinię.
Nie jest ona lepsza niż inne i nie jest gorsza. Ot kolejna.
Są też inni którzy też kupili model i mają swoją opinię , którą zechcieli się również podzielić.
Widać każdy ma inne potrzeby .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ireneusz Polecam Ocena: 5/5 Wystawiono 2 miesiące temu
Najlepszy telewizor w swojej klasie. Doskonały obraz: kontrast, stabilność, czerń. Świetna jakość 4K i obraz z funkcją HDR. Doskonałe rozszerzenie ekranu w postaci Ambilight, który daje dodatkowe doznania przy oglądaniu telewizji. Świetne funkcje smart w postaci Android TV. Wiele dodatkowych App, z których możesz skorzystać bezpośrednio na telewizorze. Świetna połączenia z urządzeniami mobilnymi. Szybko i łatwo możesz rzucić obraz z komórki czy komputera. Świetny dźwięk z soundbaru Bauers&Wilkins. Dużo lepszy niż w przypadku zwykłych telewizorów. Kompletny telewizor pod każdym kątem. Kupujesz go i masz najlepszy obraz i świetny dźwięk w jednym. Nie widziałem do tej pory lepszego telewizora na rynku. Może Philips OLED936 jest w stanie z nim konkurować. Inne firmy się nie umywają. Zdecydowanie polecam.
Zalety
jakość dźwięku
jakość obrazu
łatwość obsługi
wygląd
=============================================================
Długo nie zmienię na nowy
Potwierdzony zakup
Oglądałem dużo telewizorów zanim dokonałem wyboru. Nawet OLED mi nie pasował - za ciemny obraz jak dla mnie. Ten model ma wszystko, czego od telewizora można oczekiwać. Jakość obrazu, dźwięk ( B&W), multimedia i design. Wszystko w najlepszej jakości. Serdecznie polecam.
Tv Philips
Potwierdzony zakup
Jest to mój drugi telewizor tej marki i jestem bardzo zadowolony.
Jak widać każdy ma swoja opinię i też się nią podzielił.
Nie jest ani gorsza ani lepsza od poprzedniej - ot kolejna.
Czy się Ferrari musi podobać każdemu - nie musi.