Dziękuję i życzę równie dobrego roku.
Cóż, wydaję mi się, że nigdy, bo nie zajmuję się kalibrowaniem![]()
Pozdrawiam
Wileka Szkoda.
Dziękuję i życzę równie dobrego roku.
Cóż, wydaję mi się, że nigdy, bo nie zajmuję się kalibrowaniem![]()
Pozdrawiam
Wileka Szkoda.
Dlaczego? Przecież są osoby, które się tym zajmują i nie ma problemu, aby do nich dotrzeć - sam wspominałeś o jednej z nich
No i jest jeszcze Kiki, który także zajmuje się kalibracją.
Czyżbyś kupił tv ???Kolego Play to napisales do kolegi Tomasza 93
"To nasza sprawa jak mamy ustawione tv.Nic Tobie do tego .Jak interesujesz się kalibracją do skontaktuj się z Maciejem Koprem.On podobno ratuje beznadziejne przypadki.
Tak na marginesie nie masz pojęcia o czym piszesz . Jak kupisz ten tv to porozmawiamy .Na dziś dyskusja z Tobą jest bezprzedmiotowa i doradzaj innym naiwnym jak inni kalibratorzy.
Doceniamy jak bardzo troszczysz się o nasze tv ale zrobimy to skutecznie sami."
Pozniej napiales w poscie kiedy przyjedzie do Ciebie kolega Tomasz i skalibruje Tobie tv, odpowiedzial ze raczej nigdy bo nie zajmuje sie kalibracja. Na co odpowiedziales ze szkoda ze nie przyjedzie .
Tomasz odpowiedzial :
"Dlaczego? Przecież są osoby, które się tym zajmują i nie ma problemu, aby do nich dotrzeć - sam wspominałeś o jednej z nich. No i jest jeszcze Kiki, który także zajmuje się kalibracją"
Po czym na ten post odpowiedziales :
"Oni są za drodzy.A Pańskie zdjęcia wyśmienite.
Mając takie talenty marnuje się Pan."
To rozumiem ze zdanie zmieniles i jednak juz kolega Tomasz ma jakies pojecie o kalibracji i zdjecia jego jednak cie przekonaly co do roznicy na + jesli chodzi o obraz po kalibracji? Mam newsa dla ciebie ale jak dostane potwierdzenie to wysle ci na priv jak juz przyjade na miejsce do domu. Pozdrawiam
Lolek
Ludziska , w sumie mnie nie interesuje ten telewizor bo mam lepszy od niego ale jak czytam powoli to forum to ręce mi opadają . Tutaj powinny się znaleźć posty pomagające tym co chcą kupić taki czy inny telewizor w doborze i wyborze jak ktoś jest laikiem . Natomiast jak ktoś normalny poczyta te przepychanki słowne pomyśli że to jakaś podrzędna knajpa , w której co poniektórzy nie mając grosza przy duszy uskrobali na kilka piwek i są expertami w każdej dziedzinie . Moderator powinien pousuwać każdy post który nic nie wnosi . Kolega Play007 jest zakochany w tym telewizorze i pewno nawet żone rzadziej głaska od pilota swojego tv. Cała reszta tego telewizora nie widziała nawet przez lornetke ale experci na całego . Więc proszę kto nie ma kupić ten telewizor i wtedy snuć fantasmagorie na jego temat . Koledze Lolkowi126 się dziwie że chce mu się wogóle polemizować w tej materii i rozpisywać . Nawet nie wiece ilu gości do mnie pisze na priva żebym im doradził co kupić , bo widzą że jestem obiektywny i nawet swój produkt potrafie skrytykować jak jest za co . Nie uważam że jestem alfą i omegą ale wyluzujcie ludziska . A moderatora proszę aby wreszcie to forum spełniało swoje zadanie , bo z branżowego zamienia się w pospolity tabloid gdzie wypowiadają się wszyscy Ci co chcą a nie Ci co powinni . A na marginesie POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z NOWYM 2013 ROKIEM i życzę każdemu wyjścia na rynek wreszcie telewizora bez wad
![]()
????nie pij bo piszesz bez sensu ,nie podoba Ci się Philips to ciesz się swoją przestarzałą plazmą nikt ci nie broni tylko tobie fora się pomieszały tu nie piszemy o zabytkachTy masz to COŚ HAHAHA . Ubawiłem się .
Jako posiadacz plazmy Pioneera mogę powiedzieć że świeci w dalszym ciągu wzorcowo, ale już raczej nie króluje....To nie tajemnica , każda plazma jest lepsza od tego Philipsa , a już Panasonic serii VT50 to już o klase. A co do zamiaru zakupu to miałęm taki zamiar bo myślałem że Philips coś zmienil w kwestii nadpłynności ale że nie tyle że nie zmienił co pogorszył sprawe , to dalej plazma Panasonika króluje bezapelacyjnie .
????nie pij bo piszesz bez sensu ,nie podoba Ci się Philips to ciesz się swoją przestarzałą plazmą nikt ci nie broni tylko tobie fora się pomieszały tu nie piszemy o zabytkach![]()