Lolek masz racje trochę mnie poniosło,ale i tak uważam że Philips seria 8 i9 to bardzo udane tv.
Doakladnie kolego i nikt nie napisze mysle ze seria 8 czy 9 to szmelc czy slabiutki tv. Bo chocby moja osoba i moich kumpli ktorzy ogladalismy ten tv w sklepie pomimo ze zadnemu z nas nie przypadla plynnosc ruchu, to sam tv naprawde sie spodobal. Tylko ze niestety jak dla mnie plynnosc jest nie do przyjecia i nie mozna tego nie pisac, bo ona byla i 2 lata temu i rok temu i i jest w tym roku. I nie mozesz sie dziwic tym osobom dla ktorych plynnosc ta jest nie do przyjecia. I wracajac jeszcze do tego co napisal peterka to jakis miesiac temu dzwonilem do serwisu paansonica i spytalem sie czy sa jakies problemy z wt 50 i jak sie to ma do plazm? To pan powiedzial ze plazmy w stosunku do lcd znacznie mniej sie psuja. I prawda rowniez jest to ze plazma jest drozsza w produkcji i to dlatego jest w takiej cenie , bo gdyby byla tansza to wiele osob mysle by sie skusilo .... a tak jak sprzedawca zacznie plejade dawac jaka to plazma jest zla ile pradu pozera ( ale nie powie ze to jest powiedzmy miesiecznie okolo 50 zl wiecej przy czestym ogladaniu ) to niestety wychodzi ze najlepszym tv jest samsung lub lg bo tego sie sprzedaje najwiecej. I zeby nie bylo nie jestem zwolennikiem plazmy, tylko uwazam ze to rowniez warte tv.
A nie wiem czy zastanawiales sie kiedys co by bylo jakby ambilight byl dostepny we wszystkich markach tv? .......Co by wtedy bylo na rynku naszym.... Pozdrawiam.
lolek