Play odnosnie ambilight to kiedys dzwonilem na infolinie i spytalem sie czy tv philipsa powinny stac czy wisiec ( chodzi o efekt ambilight ) i Pan jednoznacznie stwierdzil ze inzynierowie mysleli o tym tv z z tym bajerem jak o tv na scianie powieszonym , gdyz daje lepszy efekt. Kiki ze dwa lata temu rowniez to pisal. Na roznych targach jak zauwazyles zapewne rowniez tv ten jest powieszony. A bylem zainteresowany tym, gdyz u mnie tak jak i uciebie tv bedzie stal, a nie wisial, pomimo tego dalej bylem zainteresowany tym tv bez wzgledu na to co inzynierowie z philipsa sadza o tym ... Ale nie mniej jednak zdaje sobie sprawe ze taki tv powinien jednak wisiec a nie stac.... tak samo nie potrafie zrozumiec zreszta nie tylko ja co mogles sobie poczytac na innym forum czemu taka uwage dajesz do glosnikow w tym tv .... te glosniki nie sa jakies nadzwyczajne i jesli ktos kupuje tv za chocby te 8 czy 9 tys, a juz nie wspomne o wiekszej kasie to logiczne jest to ze musi stac go wydac przynajmniej tyle samo na kino domowe bo wtedy mozna mowic o jakims kinie domowym.... Osobiscie wolalbym miec tv za 5 tys i za drugie 5 tys miec kino domowe niz sam tv za 9 tys i ogladac z glosnikow tv.... bo to jak dla mnie to zadne ogladanie..... ale kazdy ma swoj gust i o tym sie nie dyskutuje wiec nie dziw sie ze tak inni podchodza do tej sprawy. Bo dla pewnych ludzi pewne sprawy sa inaczej postrzegane niz ty je spostrzegasz. Ostatnia sprawa tez nie moge zroumiec i tez ci juz ludzie napisali nie pisz ..." zeby ludzie sie nie wypowiadali jak nie maja takiego tv " bo testy sa dla ludzi ktorzy chca kupic tv, a nie dla tych co juz je maja - dla ciebie nie ma znaczenia jaki wyjdzie test bo ty juz masz ten model i na inny cie nie stac z tego co pisales zeby wymienic a edge leda nie tolerujesz. Wiec kazdy ma prawo wypowiadac sie, a nie tylko Ty i Kiki bo ty masz fizycznie ten tv a kolega kiki testowal. Ja razcej nie wypowiadam sie o tym czego nei widzialem ale jesli maciej pisze ze plynnosc jest taka jak w 8007 to oznacza ze jest to porownywalne i jakies stanowisko moge zajac gdyz serie 8 widzialem.
Jedno jest pewne drogi kolego ze twoj tv to naprawde dobry model tylko ci ktorzy chca go kupic musza tolerowac taka plynnosc jaka on ma . Wiec pozostaje zyczyc ci tylko bez awaryjnej osblugi i wiecej luzu do innych tv, a wiekszego dystansu do swojego modelu.
- pamietaj twoj tv to nie ferrari czy Aston Martin. Choc jest dobry 
lolek
Jedno jest pewne drogi kolego ze twoj tv to naprawde dobry model tylko ci ktorzy chca go kupic musza tolerowac taka plynnosc jaka on ma . Wiec pozostaje zyczyc ci tylko bez awaryjnej osblugi i wiecej luzu do innych tv, a wiekszego dystansu do swojego modelu.
lolek