pabloemanuel
Banned
News jest taki:
W 2017 r. modele PHILIPS 6561 będą nadal w sklepach niemieckiego MSH !!!
Też słyszałem będą wyprzedawać zwroty z 2016 roku .
News jest taki:
W 2017 r. modele PHILIPS 6561 będą nadal w sklepach niemieckiego MSH !!!
Niestety nie po drodze mi z Netflixem.Jak wcześniej pisałem po restarcie dźwiek 5.1 si pojawił.
jak sie pojawił tak zniknął.2-3 nowe ustawienia tv i bez zmian.Żeby było ciekawie raz sie pojawia by po kolejnym uruchomianiu nawet tego samego filmu była cisza.....jeszcze sprawdze czy to nie wina optyka.Niestety nie mam drugiego tak długiego kabla by podmienic....no cóż jeśli nie rozwiąże problemu to przynajmniej 50 miesięcznie zostanie w kieszeni.
Mam jeszcze HBO i c+ także ten tego dam rade
Słuchajcie czy pojawia Wam się czasem komunikat tak z nienacka o wyłączeniu się Tv za 1 min? Ja już miałem tak kilka razy, pisałem do serwisu ale Oni nie mają pojęcia w czym problem, przysłali mi tylko instrukcję aktualizacji TV.
Ustawienia ekologiczne - wyłącznik czasowy, domyślnie jest ustawione wyłączanie po 240 min bezczynności.
Sugerujesz, że On nie wie, że jest wyłącznik czasowy ?![]()
bardziej mnie zmartwiła druga część postu:
" pisałem do serwisu ale Oni nie mają pojęcia w czym problem, przysłali mi tylko instrukcję aktualizacji TV. "
![]()
Też słyszałem będą wyprzedawać zwroty z 2016 roku .
Moim zdaniem w swojej klasie niezły sprzęt.Z takim cudownym modelem jak ten to zawojują świat.
Z drugiej strony to fenomen - badziewie a sieci jeszcze podnoszą ceny - aktualnie kosztuje kilkaset zł więcej niż w grudniu...
Słuchajcie czy pojawia Wam się czasem komunikat tak z nienacka o wyłączeniu się Tv za 1 min? Ja już miałem tak kilka razy, pisałem do serwisu ale Oni nie mają pojęcia w czym problem, przysłali mi tylko instrukcję aktualizacji TV.
Wpisz w google hdr samples.
Tylko niektóre te od samsunga etc nie odtwarza domyślny odtwarzacz wtedy użyj kodi
W kodi dodatek silent hunter, tam jest sporo filmów w 4k