Jakbym miał 720p to bym nie narzekał. Przy HBO On demand mam 720p, a jak puszcze HBO GO to głowna plansza w Hd , a filmy już kaszana jakbym Polonię 1 ogładał![]()
W hbo nie można wybierać rozdzielczości jak w Nc+ go obraz dostajemy i koniec
Jakbym miał 720p to bym nie narzekał. Przy HBO On demand mam 720p, a jak puszcze HBO GO to głowna plansza w Hd , a filmy już kaszana jakbym Polonię 1 ogładał![]()
Tak masz rację, doszedłem do tego i wyłączyłem. Dzięki za infoPewnie jest to powiadomienie z ES File Explorer, jak masz zainstalowany. Musisz je wyłączyć w opcjach aplikacji.
Jak nie z ES File Explorer to pewnie z innej aplikacji.
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Niestety jak był syf tak jest na HBO GO...napisałem do nich maila zobaczymy czy w ogóle opowiedzą.Teraz mam inny problem mianowicie połączyłem po optyku TV do amplitunera i napiszcie mi jak uzyskac 5.1 , że nie wspomnę o DTS i z jakiego żródła? Ponoć z Kodi się nie da...Netflixa jeszcze nie mam , a z tego mojego syfiatego HBO GO też tylko stereo...plissssss pomóżcie....
Niestety jak był syf tak jest na HBO GO...napisałem do nich maila zobaczymy czy w ogóle opowiedzą.Teraz mam inny problem mianowicie połączyłem po optyku TV do amplitunera i napiszcie mi jak uzyskac 5.1 , że nie wspomnę o DTS i z jakiego żródła? Ponoć z Kodi się nie da...Netflixa jeszcze nie mam , a z tego mojego syfiatego HBO GO też tylko stereo...plissssss pomóżcie....
1. Czy masz amplituner z DTS i 5.1 Dolby Digital ?
2. Czy amplituner ustawiony jest na wielokanałowy
3 Sprawdź czy z TV normalnego programu masz dźwięk 5.1
4 w hbo go tylko stereo
5 Z internetu może niema dźwięku 5.1 tak jak to jest z HDR które ma tylko z USB![]()
Witam! Mam problem z pus6561 po ostatniej aktualizacji tzn aktualizowałem tv przez internet aktualizacja pobrała sie i zainstalowała po tych czynnościach tv wyłączył sie i już sie nie włączył. Cały czas uruchamia sie ponownie. Wylacza sie zawsze na logo androida. Próbowałem ponownie zainstalować aktualizacje przez usb ale nic to nie pomogło(przez android recovery który sam sie uruchamia po kilku ponownych uruchomieniach). Znalazłam nawet na jakiejś niemieckiej stronie stara aktualizacje, zainstalowałem przez usb ale również nie przyniosło to żadnego efektu.
Jakieś rady?
No żesz kurva mam już dosyć tego tv ......po uruchomieniu Netflixa myślałem , że chociaż tu będzie 5.1....no pół sukesu osiągnąłem...ampli wyświetla mi info, że tak jest tylko głosniki milczą jak przełącze na stereo to wszystko gra....ja już mam dość.....nie wiem co robie źle albo co jest tego przyczyną....jakby ktoś miał na to recepte to na pewno by mnie ucieszył i zasłużył na wdzięcznośc
jeśli brakuje dźwięku 5.1 w netflixie spróbuj podłączyć zestaw przez hdmi 3 albo 4 - tak mi zasugerowano na supporcie philipsa i udało mi się odpalić dźwięk 5.1. Na forum philipsa też sugerują zmienić źródło sygnału na hdmi do którego nie ma nic podłączonego i dopiero odpalić netflix - podobno też pomaga
Kolego dziwna sprawa, model masz 55Pus6561 w TV ustawiony wielokanałowy i po toslink spidif masz podłączone?
Wbudowany player jak i Netflix muszą działać w 5.1, wiec spróbuj factory reset/reinstall TV
Jaki masz amplituner?
Dlaczego te porady są bardzo często niejawne?Napisz na PW dostaniesz kontakt do kolegi.