50hz z uplynniaczem ktory calosciowo daje lepszy efekt niz 100hz philipsa. juz opisywalem wczesniej w tym watkuDzięki. Już sobie znalazłem. Faktycznie w MM i Satur po 3999zl. Jaka tam jest matryca, 100Hz? Ogólnie wygląda to fajnie. Dziś będę w RTV euro AGD to sobie zobacze (jeżeli tam mają taki).
Ok. Czyli byłaby to też konkurencja dla Sony 55xd8005???50hz z uplynniaczem ktoru calosciowo daje lepszy efekt niz 100hz philipsa. juz opisywalem wczezniej w tym watku
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
nie bawilem sie tym sonym a nie chce porownywac samych opisow. Firefox stabilnie. Malo aplikacji. Ja uzywam tylko netflixa i streamingow w przegladarce - wszystko hula.Ok. Czyli byłaby to też konkurencja dla Sony 55xd8005???
A jak ten Firefox w tym Panasonic?
Ponawiam pytanie - czy ktoś z sukcesem zainstalował HBO GO na tym modelu Philipsa ? Na moim Sony Xperia Z1 apka działa wyśmienicie ale jak klikam na prawy górny róg w ikonkę stream to kompletnie nic się nie dzieje - coś trzeba doinstalować, skonfigurować?
Sorki, że powielam swój post ale część ludzi zagląda tu a już nie do wątku o PUS 7101
Mam problem z nagrywaniem. Do tej pory bezproblemowo korzystałem z karty Samsunga 32GB. Jako, że była to karta od kamery, kupiłem nową Goodrama. Karta pracuje przez jakiś czas po czym jest całkowicie niewidoczna w TV. Dopiero po sformatowaniu w PC i ponownym formacie w TV, znowu działa ale tylko do pewnego momentu. Może ktoś znający się dobrze na nośnikach wypowie się co może być przyczyną.
![]()
...wyfraczy sformatować dysk, pendriva pod PC i na chwile (te parę godzina) działa wszystko ok ?