Strażak zainreresuje sie panasonic'kiem
Tylko to co przeczytałem na stronie Saturna, rabat będzie wynosić 12% od ceny TV jaka będzie na stronie, dzisiaj 49 cali kosztuje 2999zł jak nie podwyższą ceny od jutra to realny koszt tego TV będzie 2639zł plus ewentualnie koszty dostawy.Masz jakies konkretniejsae info odnośnie tego rabatu w saturnie
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
No jest już odliczanie godzin do tego rabatu technologicznego i chyba od północy rusza.Tylko to co przeczytałem na stronie Saturna, rabat będzie wynosić 12% od ceny TV jaka będzie na stronie, dzisiaj 49 cali kosztuje 2999zł jak nie podwyższą ceny od jutra to realny koszt tego TV będzie 2639zł plus ewentualnie koszty dostawy.
Nie wiem co myśleć o systemie Firefox...
O przyszłość tego systemu? O wsparcie? Byla chyba o tym mowa że nie wiadomo co będzie dalej bo Firefox nic nie mówi o aktualizacjach i o wsparciu.Ale.o co dokładnie pytasz? O aplikacje? O przeglądarke? O co ?
Racja! Nawet najdroższy TV będzie miał zwolenników i przeciwnikówW kwestii bandngu to musialbym sprawdzić na własne oczy. Wezme na penie video test i sprawdze w sklepie jak to wygląda bo te filmy pokazowe co oni mają są nic c nie warte.
Banding to i trafia sie na sony xd7005Powiem szczerze, TV mam od kwietnia(zakupiony od kikiego z kalibracją) i jestem bardzo zadowolony(pomijając cenę kiedy płaciłem 4,5 kafla)
Banding jest, ale gdybym nie przeczytał na tym forum o tym zjawisku to bym raczej go nie zauważył
Zapisz
Piszesz oczywiście o pus6561???Powiem szczerze, TV mam od kwietnia(zakupiony od kikiego z kalibracją) i jestem bardzo zadowolony(pomijając cenę kiedy płaciłem 4,5 kafla)
Banding jest, ale gdybym nie przeczytał na tym forum o tym zjawisku to bym raczej go nie zauważył
Zapisz
Piszesz oczywiście o pus6561???
Hej,Jak sie zarejestrujesz na stronie euro to masz 30 dni na zwrot prxy dostawie do domu
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Może i masz rację. Opinie opiniami a nie ma to jak własny test w domu.strazakp, bierz i testuj, może przecież podpasować. Bez zwiększania budżetu cudów i tak nie ustrzelisz, szkoda więc tracić czas...
Hej,
A jak wtedy wyglada zwrot? Trzeba samemu zamowic kuriera na wlasny koszt? Przy zamowieniu internetowym.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka