Tak będzieZainstalowałeś zwykły plik apk z player.pl na androida ? To będzie działało ?
Wysłane z One Plus
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Tak będzieZainstalowałeś zwykły plik apk z player.pl na androida ? To będzie działało ?
Wysłane z One Plus
Te wgrane apki to jakieś padaki (można je odinstalować i tak tez uczyniłem)
Player TVN - nie jest oficjalnie dostępny na android TV (komunikat aplikacja jest niezgodna z twoim urządzeniem) apke pobrałem sobie na telefon z rootem i przekopiowałem na pendriva i tak zainstalowałem wszystko smiga
iPla - nie wiem, nie korzystam ale pewnie uda się to odpalić jak Player TVN
Sorki ale piszesz bzdury i wprowadzasz ludzi w błąd.
Zarówno TVN player jak ipla jest oficjalnie dostępne na tym TV.
Wystarczy wejść w app gallery i zainstalować.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Te wgrane apki to jakieś padaki (można je odinstalować i tak tez uczyniłem)
Player TVN - nie jest oficjalnie dostępny na android TV (komunikat aplikacja jest niezgodna z twoim urządzeniem) apke pobrałem sobie na telefon z rootem i przekopiowałem na pendriva i tak zainstalowałem wszystko smiga
iPla - nie wiem, nie korzystam ale pewnie uda się to odpalić jak Player TVN
Można to robić z poziomu aplikacji tzn aktualizować czy odinstalowywac. A czy będzie automatycznie to nie wiem ja.
A co do bandingu to widać mam to szczęście że go nie widzę i w sumie dobrze mi z tym. To tak samo jak z słuchawkami. Owszem dźwięk przestrzeny słyszę i 5.1 "w grach ale które grają lesie to już ja tego tez nie słyszęa tv mi pasuje w 90% 10% zabralem za przycinki w niektórych programach na android oraz za brak mikrofonu w pilocie oraz że nie jest on na bluetooth lub radiowy tylko na irda
![]()
No nie do końcabo to są aplikacje od Philipsa a nie z google store.
Ja instaluje przez przeglądarkę. Loguje się do sklepu Google i instalujetylko nie mam ikony na głównym ekranie wchodzę w aplikacje android i tam mam wszytskie apki ściągnięte przez przeglądarke. Nie wiem jak ustawić tak żeby były odrazu widoczne na ekranie
Ja. Nie odinstalowywalem nic. A nie używam żadnych Playerow oprócz netflixa, YouTube oraz kodi. No i przeglądarki chromeA da się tak zainstalować tą apkę, żeby była razem z tą fabryczną ? Czy konieczne jest odinstalowanie tej starej ?
A co myślicie o czymś takim by zamiast tego Philipsa kupic np Sony ale w FullHD. Sony kdl 55w808c. Telewizor wygląda ładnie, jest na Android tyle ze nie jest w4K ale cena taka sama bo ok 3700zl.
Myślicie ze jest sens sie cofać z technologia???
Samsung KU6000 ma '4K' tylko matryce 50Hz,Zależy jak często wymieniasz tv i czy masz jakieś źródła 4K.
Oglądanie materiałów fullhd na tv 4K nie jest wystarczającym argumentem do inwestycji w lepszy tv, jeśli jednak masz co oglądać 4K to różnica będzie zauważalna i warto się zainwestować.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Samsung KU6000 ma '4K' tylko matryce 50Hz,
z minusow brak usb3.0. Nie wiem czy ma nawet HDMI2.0 - pod 4K powinno juz byc...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka