Ja posiadam, jestem bardzo zadowolony .
Czy każdy w życie jest6 zadowolony ze wszystkiego - nie. I niech tak zostanie.
Kto che kupuje - kto nie chce nie kupuje .
Ale proszę nie opowiadać, że nie ma ludzi którzy są zadowoleni ...
O proszę kolejny meloman z uchem słonia"Dźwięk jak z radyjka z bazaru za 20 zeta"
Buhahahahaha. Czas na wyjście do laryngologa![]()
jeśli ktoś oczekuje dobrych kątów to może i kupi
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Oko "kowalskiego" widzi jednak telewizory Philips jako znakomite TV z super parametrem PQ (jakość obrazu), wysokim hardwarem na pokładzie.
6561 już nie kupisz, podobnie 7181 (seria 120 Hz).
6401 także końcówki (60 Hz Android 6.0).
W mojej opinii to brak "golasów" od PHILIPS UHD/HDR na Linuxie (słynna seria 6400 - 2015). A może w 2017 ?
Prywatnie to mam tak:
55" 8008. Nic poza OLED TV LGD mnie nie przekona.
Włączam TV a potem działa pilotem od SAT TV ...
- SOFT do kitu ... O czym Ty piszesz ? Panel jest jaki jest;
Wysoki IPS UHD od LG. Na smolistą czerń to masz wsparcie przez AMBILIGHT.
Jeżeli oglądasz TV w całkowitych ciemnościach to kup szybkiego OLED-a.
Miet 55 masz jakiś archaiczny TV. Prawda taka, że wtedy to były bardzo drogie TV. TOPOWE.
Podbijam pytanie, ponieważ post zagubił się w zalewie kłótni na temat czy tv jest ok czy nie. Wie ktoś co może być przyczyną tego wylaczania się ekranu? Podczas grania online jest to trochę irytującePosiadam ten tv w wersji 49 cali i ogólnie wszystko jest ok, ale mam jeden problem. Mianowicie co jakiś czas ekran tv mi się wyłącza ... Nie wyłącza się całkiem tv ale tylko ekran i muszę wtedy na pilocie kliknąć opcję "tv" jak chce wrócić do oglądania telewizji lub wybrać "hdmi" jak gram na konsoli żeby wrócić do gry. Dodam że nie ma zależności czasowej tego wyłączania tzn że czasem wyłączy się ekran po 20 min od włączania tv, a czasem po 2h. Wie ktoś co jest przyczyną ? Może jakieś ustawienia tv to wyłącza a ja tego nie mogę znaleźć?
Google Nexus 5X by LG