Mam Galaxy S5 i Galaxy Tab 4 (tu z paskami bo 16:10), bez problemów apką Home ze sklepu. Jest problem z S4 mini, niby widzi i czasem puści a z reguły rozłącza.Jak przerzucacie ekran telefonu na ekran 6561 ?
Mam NEXUS 4.0
Ja bez problemu używam HBO GO... Mam mysz na bluetooth i wszystko mi działaWiadomo z HBO GO nie da się odpalić żadnego filmuPodłączyłem na szybko mysz na USB od kompa, ale jest ona przypisana jako klawiatura. Jest to kolejny problem? Jak mam tą mysz podłączyć? Po przez streamowanie z HBO Go za pomocą telefonu, jakość filmów jest gorsza? Proszę o informacje jak sobie Wy koledzy radzicie z tym problemem.
Panowie a tak z innej beczki czy jest odtwarzacz na komputer żeby odtwarzał HDR ? Bo wujek google milczy
Ja mam 55 i też jest 2.4dziadostwo a podobno w 55 calowcy 5ghz siedz
U mnie widzi sieć 5ghz
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie jaki masz model bo w tej chwili nawet włączyłem Wybierz lub Dodaj sieć WiFi i u mnie widzi tylko 2.4 giga Hertha a pięciu nie widziU mnie widzi sieć 5ghz
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie jaki masz model bo w tej chwili nawet włączyłem Wybierz lub Dodaj sieć WiFi i u mnie widzi tylko 2.4 giga Hertha a pięciu nie widzi
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka[/QU
i u mie tak samo jest niech lolega powie jak wyczarowal 5 ghz
49PUS6561Dokładnie jaki masz model bo w tej chwili nawet włączyłem Wybierz lub Dodaj sieć WiFi i u mnie widzi tylko 2.4 giga Hertha a pięciu nie widzi
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka