Brawo Ja
2h temu spadł mi pilot z fotela na podłogę. Ot 40cmlotu na dywan. Wypadły baterie. Włożyłem. Działał zmieniałem vol. Obecnie mam spuchnięty pilot bo bokach. Baterie ciepłe. Ba nawet klapka się wygięła od ciepła. Pilot nie działa. Klnę jak szewc. Zdjęcia wrzucę jutro.
No to zobaczę poziom serwisu Phipsa.
Jeżeli chodzi o takie zachowanie się sprzętu, to jest to związane z aktualizacją Google. Należy ją odinstalować i będzie ok (no chyba, że masz bardzo wolny Internet). Okazało się, że ta aktualizacja ogranicza szybkość do 10Mb/s. To samo w Sony.Mam pytanie jaki masz transfer netu bo ja ogladam na moim Philipsie 7101 filmy z you tube w 4K i mi co chwila buforuje..?
Witam, chcialem was zapytac czy kupilibyscie go 2 raz czy moze cos innego ? I czy u was w tym modelu sa takie same problemy co w serii 6500 na 2015rok, czyli sam sie wlacza o jakiejs tam godz, restary, zwiechy czy inne cos nie dziala co dernerwuje, irytuje i odechciewa sie wlaczac tv ? czytalem posty, ale moze byscie mogli napisac ile razy wam sie zawiesil czy restartowal i czy byl jakis powod czy tak poprostu gdy lecialy wiadomosci
W przegladarce str dzialaja szybko? Chodza str zalukaj / kinoman / cda-online / cda itp?
Z dysku ladnie odczytuje wszystkie filmy i napisy ?
Czy pilot wystarcza do obslugi czy z myszka jest duzo lepiej ?