No dobra bo patrzę na ceny i widzę dwa symbole: 55PUS6561 oraz 55PUS6561/12.
Rozumiem że to nie ten sam model?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rafał doskonale cię rozumiem. Jestem teraz w tej samej sytuacji [emoji14]Super, dziękuję za informację. Sam stoję przed wyborem i nie wiem. W sklepie oglądałem przez chwilę ten telewizor i albo ślepy jestem albo nie dostrzegam wad lub też zachwyciłem się ambi. Od miesiąca chodzę, czytam fora i nie śpię po nocach rozmyślając![]()
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Philips podał na forum changelog aktualizacji dla modeli 7x01 (miejmy nadzieję, że dla 6561 też już niebawem się pojawi):
- Android 6.0.1 based software
- Update of Google apps
- The Android Boot animation has been updated
- Faster UI navigation
- Faster installation time of SW
- Improved buffering during YouTube playback
- Android apps that have been installed via Google Play Store will ask for their permissions upon
opening the app for the first time.
- During the initial TV set-up, the TV can connect to your Android phone to allow quick installation
of your TV.
- Sound drops when switching between encrypted channels
- Improvements for stability
- Updated channel logo’s
- Fixed translation errors
- Audio loss on HDMI or when watching Broadcast channels
- Crash when entering Ambilight Hue menu
- Fix for playback using Videoland app
- Improved compatibility with PlayStation4 PRO
- Fix for Netflix -100 error
- Fix for TV getting stuck in Philips Logo
- Fix for Teletext issue in Sweden
- Improvements for Google Cast issues on Nordic apps
- Netflix HDR support enabled
- ViaPlay App Support
- EUM / E-sticker improvements
- Ambilight / Demo menu improvements
Wsparcie dla HDR w aplikacji Netflix, ale ja się pytam co z HDR'em z innych źródeł?
Myślałem że aktualizacja odblokuje ogólnie odczyt treści HDR, a nie w poszczególnych aplikacjach. Co z PlayStation i Xbox?
Philips podał na forum changelog aktualizacji dla modeli 7x01
Niestety nigdzie nie idzie odszukać
firmware QM163E_0.6.152.0
![]()
Przecież już dawno jest hdr dla ps4 i xo. No ciekawe jakie zmiany będą dla naszego modelu. U mnie TV działa całkiem nieźle i ma lepsza czerń niż model 7181 który zwróciłem, bo miał bonus w postaci bad pixeli.
Zdjęcie - 11.01.2017 | Fotosik.pl
Zdjęcie - 11.01.2017 | Fotosik.pl
Wiem, wiem... pomyślałem, że może jest gdzieś alternatywnie. Chyba nawet na forum ktoś napisał, że nie może podać linku, ale idzie znaleźć.Bo tego oficjalnie jeszcze nie ma. Wyciekło im, ale przy okazji podali wprowadzone zmiany.
bardziej sobie podrasuj jeszcze te zdjęcia.............. przecież to ma niecałe 1000 kontrastunie rób z ludzi idiotów.....