Jest tego trochę
Te które masz połączone z tv wyłączą się razem z tv , a nie masz innych więc nie wiem o co chodzi.
Normalnie reset mostka to ostateczność jak masz 855 lub 805tak jak ja w menu masz reset ustawień ambi od tego bym zaczął.
...... z telewizorem mam 3 hue go i dwie hue play....??
A ja ze swojej strony znawców chciałbym jeszcze dopytać o jedną kwestie. Przy oglądaniu filmów np. Na netflix ie i szybkim ruchu postaci widać jakby dodatkowy kontur tych postaci, takie rozmazane kwadraty jakby. Czy ktoś się z tym spotkał i ewentualnie jak można to zniwelować?
Ja na szybkich scenach żadnych artefaktów itp. Nie mam mam ustawiony ruch na osobisty ,sprawdzałem przed chwilą na Netflix film Sonik na którym jest mnóstwo szybkich scen , wszystko gładko .
Sonic na Netflix to Zwykły film ale też sport czy inne filmy akcji zero problemów, net mam po kablu 300megabit to też ważne.
Ogólnie mam 300 po kablu też 100, ale udało mi się tak ustaić że przy szybkich scenach czy piłce zero rozmyć.
Ogólnie mam 300 po kablu też 100, ale udało mi się tak ustaić że przy szybkich scenach czy piłce zero rozmyć.