vvojcieszko
New member
A co miałaby mi dać rękojmia? Jak kupię taki sam model to i tak będzie miał te problemy...
Był właśnie serwis, który nie stwierdził usterki, tylko że 'ten typ tak ma' i że philips pakuje słabe procesory i wynikające lagowanie w trakcie oglądania filmów ze streamingów będzie występowało i 'trzeba się przyzwyczaić'.
Tak podejrzewam, że to bzdura i bardzo mnie to niepokoi...Bzdura kompletna !
Uzywam na tym TV Kodi ,oczywiscie streamując i nie ma zadnych problemów z lagowaniem a Kodi jest zdecydowanie bardziej wymagające i obciążające procek niż inne aplikacje streamingowe.
Mam starszy model 706 i nie ma takich problemów z lagowaniem! Normalnie kantują Cie jak mogą! Napisz im że znajomy ma taki sam tv i u niego niema takich problemów, postrasz ich stanowczo!Tak podejrzewam, że to bzdura i bardzo mnie to niepokoi...
Niemniej, dziś dzwoniłem ponownie do Philipsa, że problem nie został rozwiązany, opisałem wszystko w mailu i pani poinformowała mnie, że sprawa jest u kierownika (?) i mam poczekać na odpowiedź z ich strony.
Post sprzed tygodnia, gdzie dodałem linki do G-Drive z nowymi filmikami pokazującymi szumienie dalej nie został dodany, więc mówi się trudno. :/