Nie wiem tego, nowy na forum jestem.Przecież masz u Kiki możliwość zakupu. Pewne i sprawdzone zakupy.
Nie wiem tego, nowy na forum jestem.Przecież masz u Kiki możliwość zakupu. Pewne i sprawdzone zakupy.
Nie wiem tego, nowy na forum jestem.
Poproszę ofertę na priv, fv na firmę, płatność jednorazowaRaty zeoro - to zawsze sprawy akcyjne, są i sie kończą....
Cena z legalnej dystrybucji , zawsze specjalna dla członków forum.
Nie mam, po prostu wyciągnąłem go z pudełkaKolegaP - wysłałem Ci na maila ofertę.
======================
vvojcieszko - masz kalibrację ?
A mogę Cię poprosić o jakieś wskazówki dot. ustawień? Bo na razie włączyłem tylko tryb Crystal Clear i w zasadzie tyle...To jeszcze może być , że będzie duża poprawa.
No i wzmocnij sygnał SDR.
Wydaje mi się że muszą się aktualizacje porobić. Bo ja mam i chodzi naprawdę dobrzeA mogę Cię poprosić o jakieś wskazówki dot. ustawień? Bo na razie włączyłem tylko tryb Crystal Clear i w zasadzie tyle...
Ale przy okazji, naprawdę jest tak powolny ten tv w porównaniu do poprzednika, że aż jestem..w szoku!
Sorry ale to chyba najgorszy wybór i wytłumaczyc to można jedynie długoletnim przyzwyczajeniem do LCD.A mogę Cię poprosić o jakieś wskazówki dot. ustawień? Bo na razie włączyłem tylko tryb Crystal Clear i w zasadzie tyle...